Livsstil

Polisen, fullt ös och växtplantering

Bubbel, fulsång och växtplantering.

Jag gick jag och mig vid 21:30-22 i går och ändå vaknar jag vid 07 och är så trött att jag inte vet om jag har röven fram eller bak, men jag kunde inte somna om och jag var kissig som att jag hade varit vaken hela natten och bara druckit massa vatten.  Jag gav upp och gick ut med hundarna, fixade mig och kände bara att det är lika bra att jag tar tag i dagen efter att jag fixat till mig.  Jag hade planer på att åka till stugan över natten, men kände bara, nej jag stannar hemma i lägenheten i stället för jag orkar inte med att packa och fixa med saker till hundarna och mig själv.

När klockan var 8:30 satt jag och hundarna i bilen, jag körde till Polisen för att hämta ut mitt nya nationella id-kort som jag fick avisering om i onsdags att det var klart att hämtas, sen drog vi ut till stugan och kollade hur allt såg ut där och jag ville se hur det såg ut under stugan så där inte var vatten igen, men allt var lugnt.  Påväg hem stannade jag på Lidl för att handla ikaffe så jag kunde dricka kaffe när jag kom hem.

Resterande av dagen har spenderats mer eller mindre på rygg i soffan. Jag har varit så jävla trött. Men sen fick jag ett ryck, jag duschade igen för att jag frös som fan och hoppades att jag skulle piggna till, vilket jag gjorde, så jag körde 2 maskiner med tvätt, röjde i köket, tog långpromenad med hundarna gånger flera, plockade efter dom och insåg att jag glömt plocka fram mat från frysen, så det fick bli korv och brysselkål till middag.  Brände sönder gommen för att jag var totalt haglen haha.

Nu har jag tänt massor av ljus, musiken den strålar från högtalaren, fuljunger för både hundar och grannar och jag har hällt upp bubbel och jag har planterat om lite sticklingar, vattnat alla blommor, placerat om lite blommor. Nu lyssnar jag på kamphundarna som är totalt galna, rider på varandra och så följer jag en plantautktion på messenger.  En en lugn och skön lördag, den hade varit helt perfekt om sjömannen var hemma. Men man kan ju inte få  allt, men snart, mycket snart är han hemma igen.

Hur spenderar ni er lördag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.