Livsstil

Tunga paket , sjömannen till Köpenhamn och jobbhelg

Tunga paket.

Jag vaknade upp 8:30 i  dag och kände bara. Har jag försovit mig? Vad är klockan? Och fan vad konstigt att sova så länge. Va fan hände? haha. tydligen behövde kroppen sova ut så den gjorde det och tur jag inte hade morgonpass i dag för då jävlar hade jag varit panikslagen haha!

Jag har kört sjömannen till tåget då han ska över till Köpenhamn i dag till sjöfartsläkaren. Där efter åkte jag och hämtade ut paket som jag hade avisering om och killen i posten kämpade och sa: Va fan har du i det lilla paketet för satan vad det är tungt haha. Jag skrattade och sa, företaget sa att det ena paketet skulle vara mycket tyngre än det andra. Det lilla paketet väger 14 kg så japp, det var lite kämpigt att få ut båda paketen till bilen själv och sen upp till lägenheten men i did it.

Mina 2 dagars ledighet har sprungit iväg i en rasande fart. I går uträttade vi lite ärenden och jag minns faktiskt inte när vi var nere på stan och gå gatan senaste, flera månader sedan. Men i går hade vi lite ärenden som behövde uträttas och när vi ändå var där så smet vi in på Zara där det blev lite shopping, en ny jacka och 2 tröjor till mig och så köpte jag en ny tunnare jacka till våren till sjömannen som han velade på, så jag köpte den till honom. Rea fynd i går alltså.  Sen blev det en tur till Lakritsroten, sjömannen skulle handla Svenskjävlar och bjuda kollegorna på nästa vecka och jag passade på att köpa en burk  hem med och handla till en kollega.

Ledigheten är alltså över och nu ska fredagen till ära kickas i gång med ett kvällspass.  Hela helgen består av jobb och det är lite trist eftersom det är sista helgen sjömannen är hemma, på måndag drar han till jobb igen.

Vad har ni för helgplaner?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 5 februari, 2021 at 16:20

    Zara har mycket snyggt, och JAAA vad har du i paketen =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.