Livsstil

Promenad, handla ej hungrig och tillåt mig att kräkas

Underbart promenad väder.

Tack, tack världen eller varför tackar jag världen? Det är ju ungefär som att be idioterna i denna värld om corona med tanke på att folk fullständigt skiter i restriktioner och tänker att det drabbar ju inte mig och att folk dör är ju något man tar väldigt lättvindigt. Men jag vill tacka solen för att du förgyllde min lördag och fick mig att komma ut på en nästan 2 timmars promenad och japp, det kändes i fötterna efteråt men det var så jävla skönt. Så jag hoppas faktiskt på strålande sol i morgon med så jag kommer ut på en promenad. Malmö är så mycket vackrare när solen skiner.  Solen värmde riktigt skönt i dag och det var som att våren var kommen och man fick vårfeeling – nästan i alla fall.

Jag handlade på Lidl på förmiddagen men när jag var ute och promenerade så insåg jag att jag glömde fan köpa ägg och ville ändå ha kycklingfärs som inte fanns på lidl, så efter jag promenerat i 2 timmar , hem och rasta kamphunden så gick jag till ica här hemma. Totten, du är en jävla idiot. Hur många gånger har man handlat när man är vrålhungrig och hur många gånger kommer man där i från med bara ägg och kycklingfärs som var tanken? Nej då .. Jag kom där i från med ägg, kycklingfärs, kycklingbacon, pauluns nya müsli, äggnudlar och en jävla dubbelnougat – herregud, min laktosmage var fan inte lika lycklig som själen var  och jag behöver ju verkligen inte oroa mig för att jag inte ska ha någon mat.  Heja mig?

Jag kräks, oj vad jag kräks.

Jag fick ett meddelande på messenger att någon NgocHa Chau ville komma i kontakt med mig och här har ni meddelandet som jag fick ?  Tillåt mig att kräkas. Herregud, hur tänker hon här ? Jag skickar ett meddelande till en bög om att visa fittan, han vill säkert se fuffie? Hur tänkte hon ?  Att jag skulle klicka på länken, titta på fuffie och lyfta på boxershorts kanten och se om krigarn uppstod för det döda? Nej inte denna gången heller, thanks god i´m gay haha! Och nog för hon ser bra ut, men är det någon som på riktigt går på detta? I så fall förstår jag varför dessa singlar förblir singlar. Idiot vrålade jag och blockade NgocHa.

Jag har krypit ner i sängen för ett par timmar sen, men kunde inte somna så nu tänker jag att jag har berättar hur min lördag varit och nu ska jag stänga ner här, pussa kamphunden god natt och försöka sova. Längtar redan till kaffet i morgon bitti.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.