Livsstil

Nocco Carnival

Nocco Carnival.

Först och främst måste jag börja med .. Its a hallefuckinglullejah moment och Nocco gör det igen. Jag har länge kollat efter denna i vår Ica affär som vi handlar på och nu har dom äntligen fått in den och i dag testar jag den. Nocco, jag älskar er haha! Lite dumt av mig att testa denna, för nu har jag ännu en favorit och denna gick om Carribean.

I dag hade jag sovmorgon och började kl 9 även i dag. Oerhört skönt både för mig och kamphunden och i dag var det tid för den andra dagen i utbildningen i Motiverande Samtal. Mycket intressant , men i dag var det tungt för huvudet och man känner av att det är en hel del nytt man tar in men jag är glad att jag får möjligheten att få gå denna utbildning. En liten extra boost till mig och min yrkeskategori och ännu ett verktyg jag kan använda i arbetslivet och även privat.

När jag kom hem fixade jag med kamphunden, tog fram kebabspett från frysen och insåg att jag behöver handla hem sallad för att kunna fixa nya matlådor. Det är lite mycket nu och jag har varit så oerhört trött hela dagen och haft ont i huvudet. Ville egentligen bara lägga mig i soffan och sova en timma, men eftersom jag har bestämt mig för att jag ska ta mig ut och röra på mig 2-3 gånger i veckan så var det bara att ta på sig promenadskorna och ge sig iväg. Det är ju fantastiskt skönt när man väl kommit ut, men jag kan säga att det känns, Wanda och Tommy ringde, frågade om jag kommit och hem jag fick höra hur det gick för Tommy när han var snäll och rastade kamphunden i dag. Han skrattade och frågade om Chanel inte är en pojke i stället för att hon kissar värre än en hanhund haha! Men allt hade gått bra och så är dom så snälla och ska ta Chanel i helgen oxå eftersom jag jobbar fredag, lördag och söndag kväll.

Nu ska jag avsluta inlägget, dricka upp min Nocco och ställa mig vid spisen igen.  Det ska fixas matlådor och sen ska jag även försöka få i mig lite mat innan klockan springer iväg och det är tid att gå sista kvällsrundan med kamphunden och hoppa ner i loppelådan.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.