Livsstil

Fixat papper, kaffe och vårfeeling

Lyckan , den där lyckan.

Söndag och ledigheten fortsätter. Solen gjorde ett tappert försök att titta fram men den var inte lika stark som i går.  Det har varit full fart på mig och kamphunden denna morgon, ja kanske inte kamphunden då hon inte riktigt är nöjd med tillvaron för tillfället. Bitterheten i den hunden när sjömannen är iväg är helt jävla galen , men i dag är hon lite gladare. Vi har haft ett par dagar med jordens suraste hund. Hon körde race i sängen i morse, var inte uppspelt över att komma ut och känna krispigheten i luften men lycklig som fan när hon jag tog fram transportväskan och hon insåg att hon skulle få följa med och åka bil. Vill man få henne glad tar man bara fram transportväskan = lycklig hund lycklig farsa.

Vi har varit iväg till stugan och kollat till den, fått papper stämplade på att våran inkoppling på det kommunala avloppet och vattnet är godkänt så nu återstår bara att gräva igen och så massa gräs – sen är vi klara och satan vad vi kan skita när vi är i stugan haha.

Annars har jag inga större planer för denna dag, det är kaffeintag och fixa lite käk. Eventuellt att jag ställer mig och fixar lite matlådor  så jag har de kommande dagarna. För det är så jävla tråkigt att laga mat till sig själv och sen att äta den själv oxå. Ja jag har ju kamphunden som sitter och stirrar på mig med sina fina ögon som att – varför i helvete ger du inte mig det du trycker in i ditt huvud? Det är alltid så synd om mig och jag kommer svälta ihjäl om jag inte får smaka. Ja, hon får smaka mer eller mindre varje gång . För jag har ingen karaktär där .. årets farsa? haha!

Annars blir det väl att surfa på mobilen på inredningssidor, för satan vad jag får vårfeeling att se folks bilder på instagram när dom har plockat ner julen och börjat inreda för våren. Åh jag vill göra om hela jävla hemmet. Inte allt ,men nästan haha!

Vad har ni för planer för dagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.