Livsstil

Stukat finger, fullt upp och svanka bättre

Tisdag redan och helgen och dess jobb bara sprang iväg och det avslutades med skadad hand, akutröntgen och fick åka hem med lindat finger och order om att ha handen i högläge och att jag skulle vara hemma i ett par dagar för att det var en rejäl stukning, så ingen överansträngning. Jag var hemma i går måndag på min lediga dag och i dag var jag åter på jobb fit for fight och ett lindat finger haha.  Ni när jag fick hem tog jag av mig lindan och det känns mycket bättre i fingret, även fast det ömmar rejält i bland så går det åt rätt håll.

Min lediga dag i går gick till att kliva upp, fixa med kamphundarna och sen köra upp till Väla i Helsingborg för date och möte. Daten var välbehövlig och så länge sen. Hon var ett par kilo lättare, fortfarande långa bröst men lika snygg och underbar. Behövde fylla på förådet av kärlek och peppande ord när det varit ett par tuffa dagar. Mötet gick så jävla bra. Jag är så taggad.

I eftermiddag var jag uppsatt på HLR Utbildning. Men väl inne i salen så ropade jag, där ligger ju Kaj, inte kan du ligga där själv. Det var ingen Kaj, utan Kaj var tydligen en flicka , Cecilia eller Doris hette hon, jag blandade i hop dom. Jag knäckte revben och hånglade med dem båda. Och blev godkänd när jag svankade ordentligt haha!

Nu kör jag en ledig kväll, myser med kamphundarna i soffan med datorn i mitt knä, efter att jag fixat lite här hemma. Mailen behöver gås igenom och jag ska kolla lite saker till kommande projekt. Herregud, detta kommer bli så jävla bra!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.