Livsstil

Friyay, larm på mina saker och så jävla tumblr

Friyay och jag vaknar pigg, utvilad och glad. Jag vaknar upp med en fantastisk känsla i kroppen och det känns så bra. Livet rullar på och jag gjorde mig klar, gick ut med kamphundarna och sen ställde jag upp lamporna, kameran på stativ och gjorde mig en latte, för jag skulle ta en sån jävla grym selfie och vara så där fantastisk tumblr som alla är. Fredagen till ära. Det sket sig.

Nu är jag svettig och har kommit på massa nya fula ord och mitt i allt ringer min lilla syster och jag ber henne suga min röv, vilket i sig är rätt obehagligt. Men jag blir så förbannad, va fan ska allt jag äger försvinna?  Jag hittade en kopia jag köpte innan jag köpte nikons original fjärrkontroll, men anderson skitet fungerar inte och orginalfjärrkontrollen är borta och jag är inte jätte sugen på lägga 350 spänn till på ännu en fjärrkontroll som jag behöver på nu och särskilt på måndag.  Helvetes jävla röv, här sitter jag nu så jävla tumblr och utan fjärrkontroll, latten är slut och jag är skitnödig och uppgiven. Jag blir så trött på mig själv och behöver larm och senilsnören på allt jag äger och har. Det är ett under att jag kan klä på mig själv och se anständig ut, bara det är ju värld en flaska bubbel eller 7.

I går gick jag på min ledighet och skulle egentligen ha 4:a dagars ledighet. Men istället för att ha en ledig fredag hemma så väljer jag när sjömannen ändå är borta att gå in och jobba extra hos mina älskade kollegor på akuten. Fredag på akuten och dagen började så här bra, det kan ju bara sluta bra haha!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.