Livsstil

Regn, tramsiga hundar och tillslag i mitt kök

image

Andas Totten. Andas. Jag fick ta min latte och gå ut på balkongen och bli nedskvätt av det där jävla regnet som så fint kommer från himlen, så länge det inte är snö får man vara glad. I dag väcker hundjävlarna mig 05.30 ?! Seriöst, sov-för-i-helvete innan jag gör en Michael Jackson och hänger er ut från balkongen. Det gjorde jag inte utan fick glatt stiga upp, på med paltorna och gå ut och sen la vi oss igen och sov till 10.30 ca. Skönt.

Det regnar ute och med det kommer det tramsiga hundar. Det är ju horribelt att gå ut i regnet och bli blöt om tassarna om man frågar Gizmo. Chanel gör i från sig sina behov snabbt för att få komma in, Gizmo kissade för hela Malmö och Prinsessan Prada , hon lunkar på som vanligt och tänker – Skiter jag inte i dag, så skiter jag väl i morgon. Ingen stress här inte. Oh my god. Skit för helvete hundjävel!

Jaja, väl inne så kräket chanel på min nya värmefilt och det ser ut som andra världskriget i mitt kök. Vafan hände där? Jag prioriterade inte disken i går kan man säga. Men hej .. Den står ju fortfarande kvar.

Så nu ska jag dricka min latte, sjunga falskt till John Legend och faktiskt njuta av att värken är bättre i dag. Yey. Och så ska jag försöka få tag på chefen och höra om jag ska komma in på nattmötet ikväll, ladda upp en ny video på min youtube kanal och småfisa.  Vi hörs under dagen vänner!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.