Livsstil

Lördag morgon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördag morgon och även denna morgon vaknade jag vid 5 tiden av att lederna och musklerna gör ont. Detta börjar bli riktigt jobbigt att inte kunna få sova som man ska, aptiten är ju som den är när man har värk och att inte få träna. Men vet ni, i dag ska det fan ändå bli en bra dag.

Igår var jag på middagsdate med syrran. Hon skickade sms om att jag skulle dra mig av sängen och hänga med och köpa pizza och äta med henne. Sagt och gjort drog jag mig av sängen och tog mig över till syrran och käkade pizza och snackade skit. Innan jag drog mig hem och intog sängen igen .. haha, jag kommer fan snart få liggsår.

Kamphundarna är rastade och fått mat, jag har gjort mig en latte och nu sitter jag här och väntar på att syrran ska höra av sig så jag får veta hur det går för henne på sjukhuset. Hon är tillbaka i dag igen på akuten för att träffa läkaren som opererade henne. Hennes värden sjunker inte som det ska och sänkan ligger på runt 200. Så undersökning och ett finger i gumpen ( nu är hon snart redo så Matte hå kan ta henne i chokladgrottan haha ). Troligen blir det förlängd sjukskrivning och intyg om att hon inte får åka till Grekland i morgon.

Jag ska få i mig min latte, kolla favorit bloggar och youtube profiler och se om dom har uppdaterat , ta mig en dusch ta en tablett och  faktiskt ge mig ut på en liten promenad, ja ingen pw eller träningspromenad utan för att få komma ut , få lite friskluft och bara se på folk – det kanske kan få mig lite piggare och friskluft är alltid bra för kroppen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.