Livsstil

Söndag, samtal och panik

DSC_5333

 

Hej fina. Hur har helgen varit? Söndag allredan och det känns som om dygnet har alldeles för få timmar för att jag ska hinna med. I dag har jag ställt in alla planer, skulle käka middag hos syrran och mattias men jag måste äta upp de vegetariska köttbullarna som legat i kylen för länge nu.

Igår kväll / natt pratade jag i telefon i lite mer än 2 timmar med älskade tjejmorsan. Vi hade minst sagt mycket att diskutera och mycket skratt och även allvar blev det. Vi pratade om sommaren, livet, odrägliga barn , käftsmällar och en hel del naket haha! Underbart och välbehövligt.

I dag fortsätter livet med att packa upp banankartonger har jag planerat. Jag ska upp med en del tomma lådor på vinden. Förstår inte riktigt vart jag ska stoppa allt. I går packade jag upp en del lådor till köket och konstaterade att denna stjärtisen har en fetish för vinglas. 2 lådor med vinglas, ojämt antal efter att några har gått sönder. Och seriöst så vet jag inte vart jag ska ställa alla. Men jag får väl gnugga mina bollar lite extra så löser det sig;) Men jag tar det lugnt, jag känner mig febrig och funderar på om det går något skit just nu då jag springer fram och tillbaka till toan, kass i buken! Jepp. Han ta bilden och ta en klunk av mitt kaffe, sen så fick har jag sprungit fram och tillbaka och nu sitter jag här på dass och bloggar .. Alla ställen är bra att blogga på 😉

Dessutom höll mitt hjärta på stanna. Datorn har startat om p.g.a ett fel sa min vän apple. Så i dag får jag även snabbt som satan plocka fram den externa hårddisken och skicka över alla mina foton på den, för det ska fan inte hända igen att jag förlorar massa fotografier p.g.a jag varit lat och inte fört över till den externa hårddisken.

Vi hörs väl kanske under dagen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply attis 27 juli, 2015 at 01:08

  Här har du en till som har alldeles för många vinglas. dygnet skulle absolut behöva fler timmar. Det är ofta som tiden inte räcker till. Hoppas magen tar sitt förnuft till fånga och skärper till sej. Ha det bäst Kram

  • Reply tommytott 28 juli, 2015 at 10:43

   Vinglas behöver man alltid många av, men om dom bara var av samma sort och inte 3 av en, 4 av en annan och 5 av någon .. haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.