Stuglivet

Reptilmässa, älskade Almåsa och en hejdundrande påsk

Önskar er alla en trevlig påsk.

Långfredagen och det sket sig med sovmorgon då min kropp tyckte att 05:58 var en magisk tid att vakna på och sedan kunde jag inte somna om, även om jag försökte men när klockan var vid 7 kände jag bara fuck this, kaffe tarmen suger och jag började bli mer och mer taggad på reptilmässa. Äntligen var det tid, jag har inte varit på reptilmässa på ca 3 år pga pandemin och restriktioner men i dag hände det. Malmö tropikmässa skulle äntligen gå av stapeln. Annica kom till mig vid 9:45 och sen tog vi min bil hämtade ut pengar och kl 10:15 stod vi väldigt långt fram i kö och det blev 45 minuter i kö och jag är otroligt tacksam att jag sa att vi skulle köra när vi gjorde, för folk har längtat efter mässa och det kunde man se på den kö som ringlade sig nästan bort till stadiongatan haha.

Jag var som ett barn på julafton även om det var kyligt som fan i vindarna, men väl inne så var det varmt och skönt. Massor av djur och det var helt magiskt att träffa vänner som jag inte träffat på flera år som bor utspridda i landet och som har samma intresse som mig.  Ett kärt återseende, massa fina djur och självklart kom jag hem med lite nya djur och en hel del tillbehör och foder till de redan existerande djuren hemma. En grym mässa.

Vi har käkat hemmagjord kebab och bara njuter av att vara här i stugan. Jag har fixat med terrarium, möblerat om lite och så har jag tagit mig ett glas rosé, sjömannen en öl och vi är mätta som fan. Vi spenderar påsken här i stugan och lugnet är magiskt, vädret har dessutom blivit otroligt ikväll.  I morgon väntas grillning med syrran, mattias och barnen och på söndag ska vi käka påskmiddag med Stephanie, Oscar och barnen. En hejdundrande påsk med andra ord.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.