Livsstil

Så jävla trött, polisen ringer på och gumpalallan klappar av lycka

Herrejävlar vad jag har varit trött de senaste dagarna. Jag kommer nog aldrig lära mig att uppskatta när klockan ringer 04 på morgonen för att jag behöver gå hemifrån kl 05 för att hinna med tåget för att komma i tid till jobbet. Att sluta tidigt är ju en sak men att uppskatta dessa asatidiga mornar vet jag inte riktigt haha.

Jag varje morgon klockan ringer.

När jag kommer hem så ligger det en svart jacka utanför grannen. Jag funderar på vad detta är. Ringer på men ingen öppnar. Jag hinner inte vara hemma länge innan det ringer på dörren och där står färdtjänst med granntanten i rullstol. Han säger , jag har fått instruktioner om att ringa på vilken dörr som helst för ni grannar ska ha nycklarna ? Jag bara ursäkta? Jag har ingen nyckel till mina grannar. Han testar de andra och får ingen hjälp.  Efter ca 20 min så ringer det på dörren igen och denna gången är det polisen. Dom bara, känner du igen den här mannen ? Jag svarade, ja det är min granne.  Ah, tack så mycket, för han hittades utomhus. Herregud. Men allt är i sin ordning , polisen ringde nyss på igen för att tacka för all hjälp och önska en trevlig kväll!

Skönt att allt är i sin ordning med det äldre grannparet.  Inte lätt för poliserna att hjälpa när mannen hos grannarna knappt kan svenska och kvinnan inget alls verkar det som.

Jag har käkat middag och fixar här hemma. Just nu går jag runt och gumpalallan klappar av lycka. Det är sista kvällen som gräsänkling med kamphundarna, för i morgon kommer äntligen sjöhunken hem igen. Jag längtar så brutalt mycket.

Hur har ni det? Håller ni oxå på dö pollen döden?
Dessutom efter helgen och flera dagar där jag slarvat med att kolla innehållet om det innehåller laktos så mår min mage skit. Det är tid att skärpa till sig igen för min mage mår verkligen inte sitt bästa liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.