Livsstil

Gräsänkling, pollen och gubbvila

Gräsänkling.

Hej onsdag och kan vi spola fram dagarna typ 17 dagar? Sjömannen drog till sjöss i går vid 16 tiden och i går vid 20 så ringer han och berättar att han tackat ja till att vara ute 3 dagar extra då det behövs. Så ja, jag tycker vi redan nu kan spola fram tiden och 17 dagar fram så han kommer hem. Längtan till sommaren och vår semester är stor och att bara få vara ledig tillsammans med honom och kamphunden är något som vi alla behöver.

Utöver det så har jag nog gått och blivit pollen allergiker. För satan vad jag kliar mina rinnande ögon, nyser och beter mig. Vissa dagar så rinner och kliar ögonen att jag funderar på om jag är på väg att trycka in ögonen i huvudet och tankarna på hur mycket vätska det kan finnas i tårkanalerna och i ögonen är ju ofantligt stor haha.

För övrigt att jag har ögonklåda, rinnande näsa ( ibland ) och nyser , saknar sjömannen så har jag det fint. Jag har dock en jävla ångest över träningen och känner att jag behöver komma i gång med den igen för att kroppen behöver det och för att värken börjar bli förfärlig <— detta ord tycker datorn alltså att jag ska använda i stället för förjävlig,  på kvällarna. Dessutom så har ju sociala medier en liten input på hur man ska se ut och ibland triggas man ju lite extra av det , men samtidigt känner jag att jag duger som jag är även fast jag hatar magen haha. Men mat och godis är gott  .. för gott. Men träning för ledernas skull är ju prio ett.

Så nu var det ett litet hej från mig, jag lever och har det fan helt okej trots kvällsvärken. Dessutom är denna old fuck lite trötter nu efter 2 tidiga morgonpass och att 2 dagar i rad cykla i motvind till jobbet och delvis hem oxå gör ju att jag känner att en gubbvila på soffan behövs.  Så gubbvila med kamphunden på magen får det minsann bli.

För övrigt så flyter facebook detoxen på så jävla bra. 16 dagar utan att jag loggat in på facebook. Jag har kvar messenger och sid-hanterar-appen för att kunna dela inläggen i bloggen, men ingen inloggning och saknar jag det? nej inte alls förutom att jag saknar att scrolla på reptil sidorna på Facebook,för de reptilsidor som finns utanför Facebook är ju inte så mycket aktivitet på, utan det är på Facebook man hänger numera .. va fan oxå. Jag slår vad om att det varit massa drömormar till salu och billiga terrarium, men det vet jag ju inget om och det man inte vet har man inte ont av ju …?  Nej fan .. gubbvila var det så vi hörs.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 24 april, 2019 at 17:20

  Kan rekommendera Lomudal ögondroppar mot pollensveda i ögonen, brukar räcka med en droppe i varje öga på morgonen så står man sig hela dagen!

  • Reply tommytott 25 april, 2019 at 19:20

   Tack för tipset, jag har inhandlat ett par receptfria tabletter som jag tar varje morgon för att se om de kan hjälpa mig och ja det hjälper en del, men jag får nog skaffa ögondropparna med och se om de kan hjälpa till fullo. Annars blir det nog vårdcentralen för att ta prover och kolla vad det är jag reagerar mot. 🙂

   Tipsen mottages och tack för att du är du och alltid kommentarer! Det värmer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.