Livsstil

En kylig lördag morgon

dsc_2651

Godmorgon godingar! Vid 7 vaknade jag första gången men tittade försiktigt på kamphundarna i sängen och såg att dom fortfarande låg och sov gott så jag stängde ögonen och vågade inte röra mig och jag somnade om tills kl 8 då jag vaknar av att Prada sitter bredvid mitt huvud och stirrar på mig – Miss i love food var vaken och hungrig!  Så nu är dom utfodrade och rastade i ett väldigt kyligt och nyvaket Malmö!

Jag har fixat mig en latte och plockat lite i köket, ur och i diskmaskinen så nu ska jag bara dricka min latte, blogga och kolla de sociala medierna så ska jag börja plocka med resten. En lugn och skön lördag blir det i dag. Jag ska fortsätta googla och leta efter en sak till sjömannen, men det är så svårt att hitta det jag söker till ett bra pris – varför ska allt kosta så jävla mycket? Jakten fortsätter.

Här ovan ser ni min kalender och mitt anteckningsblock. Jag har insett att sedan jag fick min fibromyalgi diagnos så har jag blivit för lat och att skylla på att man har ont i lederna hela tiden är inte jag, så nu skrivs det upp vad jag ska göra och bloggrelaterade inlägg skrivs upp så bloggen ska bli ännu bättre – mer struktur och den gamla Totten börjar komma fram mer och mer , i like it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.