Mode, Shopping och Skönhet

Säsongen är över, shopping och nattjobb

Så är ledigheten över och i dag ringde vi in förstärkning för att få hjälp att plocka ner tält och fixa nere vid vagnen. Säsongen är över för denna gången. Jag och sjömannen hann dock plocka ner allt och fixa innan förstärkningen kom, så det var bara att traska upp till receptionen med elmätaren och betala hela 198kr för elen vi förbrukat på hela sommaren .. Bara summan säger hur lite vi har varit där nere i sommar och det är fan lite sorgligt och så betalade vi vinteruppställningen .. Hej då vagnen, vi ses nästa år!

I går var vi på stan en runda. In på nespresso och handla nya vanilj kapslar till sjömannen och så en brasiliansk nyhet till mig och så hade jag lite pengar kvar på presentkort på Zara så jag var bara tvungen att titta inom där.. titta gick ju sådär och jag kom hem med dessa 3 plagg. Jag är förälskad i tröjorna och polo tröjor är ju så snyggt och självklart, på Zara köper jag nästan alla mina basic tee´s.

dsc_2455

Och efter husvagnsfixande i dag blev det mer shopping. Vi handlade på dollar store, bland annat ett större duschdraperi och lite annat smått och gått. När vi kom till Malmö skulle vi bara inom eko hallen för att handla lite gotte, för jag ska ha 1 dag i veckan där jag får unna mig och belöna mig med något gott , men vi kom ju på att det fanns ju både team sportia med rea och så stadium outlet ..

dsc_2456

3 träningsplagg, 2 tee på Teams sportia och en långärmad träningströja för hösten och vinterns pw och springturer. Jag har färgglada träningskläder, men nu har jag tröttnat lite på att se ut som självaste pride flaggan när jag är ute och tränar, visst fasiken är det snyggt men ibland vill jag variera mig och vara lite mer diskret haha .. Så shoppingtarmen är nöjd för denna veckan.

Nu ska jag gå ut i köket och kolla i fall sjömannen behöver hjälp med maten och sen fixa lite här hemma innan jag ger mig iväg och jobbar första natten av 5. Ledgheten är redan över, 10 dagar går alldeles för snabbt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.