Livsstil

Söndag, sjömannens födelsedag och glädje

dsc_2463

Herrejävlar vilken natt. Jag har suttit på dass halva natten på jobbet och magen har krampat som fan. Och när jag kom hem från jobbet vid strax efter 8 i dag på morgonen så var det direkt in på toaletten, ut med kamphundarna och sen la jag mig. Vaknade vid 11.30 av att magen krampar som fan och jag får springa på toaletten och sedan ta en värktablett.  Sjömannen tog en promenad till ett par vänner och när jag inte kunde somna om klädde jag på mig och tog med mig kamphundarna ut på en timmas promenad och det ända jag tänkte och fokuserade på var – skit inte på dig, bli inte skitnödig för du vet hur jobbigt du har det med offentliga toaletter haha!

I dag är det sjömannen och hans tvillingsysters födelsedag. Vi firar inget speciellt eftersom jag jobbar natt så vi får ta det till veckan i stället när jag går av mina nätter.  Och då får han även sin present.

När jag vaknar nu ikväll , eller rättare sagt sjömannen väcker mig kl 18 så kollar jag mailen och får meddelandet – Grattis , du är nominerat till Digitala Entreprenörspriset – kategori ” Årets Blogg ” . Herregud? Jag? Det känns så jävla kul och självklart tackade jag direkt ja till nomineringen.  För övrigt har det haglat fula ord här hemma då jag helt plötsligt inte kan komma in på min blogg via det trådlösa här hemma utan får igen koppla upp mig på mitt mobila bredband, en jävla tur att jag har det så i morgon får jag ringa Telia igen .. och ge dom ett par väl valda ord, för det är inte första gången detta sker.

Nu , ladda upp för natt 2 av 5 – i can do it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Linda 26 september, 2016 at 10:59

  Hej Tommy!

  Mitt namn är Linda Wendt och jag jobbar på Telia Kundservice. En av mina arbetsuppgifter är att söka igenom bloggar där Telia nämns för att se vad våra kunder tycker om oss samt för att se om det är något jag kan hjälpa till med.

  Idag hittade jag din blogg och läser att du upplever problem med ditt bredband. Jag hjälper dig gärna att kika på det om du vill? Återkom i så fall till oss på vår sida på Facebook som du hittar på sidan https://www.facebook.com/telia så ska jag göra mitt bästa för att du ska få igång ditt bredband igen.

  Med vänliga hälsningar,

  Linda Wendt, Telia Kundservice

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.