Mode, Shopping och Skönhet

Sunday , ansiktsrutin och solution by victus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godförmiddag godingar! Det har börjat bli en vana att det blir förmiddag i stället för morgon, för jag är så jävla morgontrött nu för tiden. Jag som alltid har varit en morgonmänniska tar mig verkligen inte upp på morgonen. Det är fruktansvärt. Och ändå ställer jag larmet vid 8 just för att jag vill få ut så mycket av dagarna jag bara kan, men vid strax efter 9 tog jag tag i saken och drog mig av sängen!  Och i dag ska jag ha en extra klapp på axeln, nyttig och mättande frukost/brucnh – äggröra med grädde och strimlad rökt skinka och en stor latte.

Igår kväll hade jag bara en lugn och skön hemmakväll med kamphundarna. En långpromenad med dom på nästan 45 minuter i pildammarna, låta dom leka, lukta och få motion. Sen låg vi i soffan hela kvällen. Och så hade jag en ta hand om mig själv kväll. Dusch, rakning, peeling och så avslutade jag med ansiktsmask, serum och återfuktande nattkräm.

När jag var på ansiktsbehandlingen ( 30 års present)  i fredags så fick jag tips och råd om att jag ska peela ansiktet 2 gånger i veckan och med fokus på näsan och näsvingarna och använda återfuktande och lugnande serum i hela ansiktet morgon och kväll och sen på med lugnande och återfuktande ansiktskräm. För att kunna göra en ordentligt portömning nästa gång och för att minimera porerna i ansiktet. Jag fick föresten höra att min hy är riktigt fin i ansiktet och att det märks att jag tar hand om den .. Tack solution by victus för att era produkter gör min hy flawless haha!

Och eftersom jag ska använda serum morgon och kväll så kommer det ju gå åt massor med serum , så jag måste kolla upp vad favoriten keep calm och keep the moist från solution by victus kostar. Jag tänkte använda keep calm på dagarna och keep the moist till natten eftersom jag har känslig och reaktiv hy så vill jag lugna den extra mycket på dagen och minska rodnad. Måste även kolla upp i fall dom har en ansiktscrub som är grym! För jag tror det gynnar huden att använda produkter från samma märke och solution by victus är en solklar favorit hos mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply David 21 augusti, 2016 at 21:12

    Kan du skriva mer om produkterna från Solution ? Passar det oss med torr hy ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.