Stuglivet

Utbildning , hundmat i tallriken och midsommar veckan

Middag på terrassen.

Utbildningsvecka nummer 2 är i gång och i dag påbörjade jag första dagen av fyra för nya deltagare. Spännande, roligt och varmt vill jag lova men det blir en intensiv vecka. Utbildning måndag-torsdag och sen jobb fredag-söndag som vanligt enligt schema – heja mig haha!

Jag värmde maten i micron som jag hade i matlåda, för jag var ju superduktiga och foodpreppade i går kväll och tror ni jag kom ihåg matlådan till i dag? Nej absolut inte, så den låg fint här hemma i kylskåpet och väntade på mig så jag kunde ha den som middag. När jag värmer maten till mig tänker jag att jag passar på att skära upp en bit av kamphundens färskfoder, så kan vi äta tillsammans, Skär upp och lägger hundmaten på min tallrik ? Jag bara tittar på min tallrik och tänker, hur fan tänker du här ? Idiot. Gör om gör rätt.  Och här ovan ser ni min middag som jag intog på terrassen, smakade garanterat bättre än hundmat tänker jag haha.

Midsommar veckan är här och som ni kan läsa så är det full fokus på jobb och inget större firande av midsommar.  Jag och kamphunden har påbörjat nedräkningen tills sjömannen kommer hem nästa vecka så det är skönt att jag har hela veckan planerad så man slipper det här med midsommarfirande-pressen!

Har ni några midsommarplaner?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply emiliebrevik 22 juni, 2021 at 23:38

    Det så godt ut 🙂 Skal bare være med familien her!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.