Livsstil

Semester, surmjölk och snart 30 års fest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag gick på semester för 1.5 vecka sen på ordinarie jobb men då sjömannen ändå var iväg till sjöss så passade jag på att jobba lite extra, men i går gick jag på riktigt semester och sjömannen kom äntligen hem!  Här om dagen höll jag på dö, jag skulle i sedvanlig ordning göra mig en smarrig latte på morgonen och när jag ska hälla upp mjölken i mjölkskummaren kom det klumpar?! Hur i helvete kunde det på 1  natt bli klumpar och nästan som fil? Jo, för rötmånaden har så smått börjat och det var fan inte bara mjölken som jag fick kasta .. Jag fick kasta bröd som över en natt möglat, pålägg som fått päls och ja … Jag började nästan gråta haha!

På lördag har jag min 30 års fest och det är lite att göra inför det. Det ska handlas engångsartiklar, alkoholhaltig dryck och så ska det fixas lite snacks och lättare tilltugg. I dag tänkte jag att vi skulle dra till Dollar Store och handla engångsartiklarna, i morgon drar vi över till Köpenhamn och handlar lite gott. Vi drar med syrran som hjälpreda haha! Inte för det kommer handlas kopiösa mängder då det inte ska bli någon fylle fest, men lite gott ska inhandlas till de som kommer och självklart mig själv haha!

I går hämtade jag hem sjömannen efter 14 dagar till sjöss, som jag har gått här hemma och trånat och krigaren har längtat massor. Vi handlade till middagen och när vi kom hem rastade jag de små liven, hungrig som ett as och hoppades på att sjömannen skulle påbörjat maten. När jag kommer upp möter jag honom, förvisso i en trevlig syn, i endast tee och boxershorts men jag svär och säger – För helvete, har du inte börjat med maten!? Jag håller ju på dö?! Då lägger han sitt huvud mot mig och säger, ställ dig vid spisen och laga lite mat till oss så lägger jag mig på soffan en stund?! Vafan!?

Jaja, var min tanke .. Jag får rasta hundarna och även laga mat, då ska jag fan få ligga efter maten! Its a deal.  Men när jag lagar maten flyger han upp ur soffan, letar upp tumstocken och min tanke var, vafan, maten är inte klar, krigaren är inte så stor att det behövs en tumstock för att mäta den , men det var ingen sådan mätning på gång utan han mätte i vardagsrummet. Maten intogs och jag plockade undan i köket och säger jag , ska vi lägga oss i soffan och mysa och vila ( ligga) lite? Nej, jag har funderat nu när jag var på båten att möblera om i vardagsrummet så det ska vi göra nu och sen kan vi ligga ..?

Vafan?!

( Ni behöver inte vara oroliga, jag lever , fick ligga och hoppas på lite nakengymnastik även i dag haha )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.