Livsstil

Stank, kamphundar i pildammarna och bra jobbat Totten

image

I dag när jag kom hem från jobbet på morgonen så känner jag när jag låser upp lägenhetsdörren att det stinker och när jag öppnar håller jag på dör av stanken. Chanel har varit dålig i magen igen och inte klarat av att hålla sig och skiti ner hallen och inte nog med det så glömde jag ta med soppåsen när jag gick ner till bilen, så den stank något fruktansvärt  .. Helvetes jävla skit. Ja, men är fan inte sugen på springa onödigt många gånger i trappen 4 våningar ner och upp igen när man jobbat natt och sen börja skura .. Men vad gör man inte? Sen skulle ju de små liven rastas oxå. Oh lord.

Jag somnade till slut, 4:a timmar senare så var jag vaken och tog med mig kamphundarna på en promenad i pildammarna och det är det ni ser ovan. En mobilbild bjuder jag på i dag eftersom jag inte orkade ta med mig kameran på promenaden. Vi njöt av det fina vädret, kamphundarna trippade på då det stack under tassarna på dom haha. Vi var ute 30 minuter.

Ikväll lyckade jag somna på soffan, fråga mig inte hur länge jag har sovit men jag vaknar av x antal sms av lillsyrran och könsorden haglade, så jävla bra Totten, hur fan ska du nu sova i natt? Jaja, vi får se. Dessutom har jag nu semester från ena jobbet men har lite extra pass inbokat hela helgen på sjukhuset och sen har jag 2 pass till nästa vecka, måndag och onsdag och sen jävlar kommer sjömannen hem på onsdag och vi har riktig semester! Gah vad jag längtar .. För nu jävlar är kroppen trött och sliten.

Så jag tänkte bara uppdatera er lite snabbt om att jag lever och att jag nu tänker lägga mig igen och försöka sova och att uppdateringen helgen kommer vara sådär.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Krister 21 juli, 2016 at 22:24

  Det borde vara lika lätt att komma ut som HBTQ
  som att lämna det hela för att tex leva hetero.
  Inte ens att vara bisexuell underlättas.
  Jag träffade en känd lesbisk kvinna som var helt
  ointresserad av dessa frågor utan det är 100 % lesbisk
  eller bög som gäller.
  Feminism eller Pride är inget man får ta avstånd ifrån.
  Normer styr oerhört mycket av rörelsens inofficiella liv
  och tankar.
  Det känns som att RFSL delar det…
  Och är man inte 100 % RFSL PK så är får
  man dörren i fejset.
  Då kommer man varken ut eller in.

  • Reply tommytott 21 juli, 2016 at 22:26

   Krister , världens vigaste man kröp upp i röven och försvann ! Jag ser att det tyvärr inte var du!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.