Livsstil

Asatidigt, skratt och kall om ballarna

Jag på jobbet – Fotot lånat från gologoolo.

Det är så härligt att höra ditt skratt i hela korridoren, vi har saknat det.

I går kväll däckade jag strax efter 20 på kvällen.  Vi skulle se en annan del av köping, favoritprogrammet klockan 21, men jag slocknade haha. Det har varit intensiva dagar på jobbet och det har varit tufft att börja jobba igen, men samtidigt så jävla skönt att få tänka på annat. Jag är så glad att jag fixar det och inte behöver rent känslomässigt att vara hemma, även fast jag stundtals bara vill säga jag skiter i detta och drar hem,  men det hjälper inte och jag står ut.

I dag var jag på jobbet redan 06:15 för att jag och 2 kollegor till behövde vara där extra tidigt för att köra i gång en sal tidigare än vanligt,  en riktigt bra dag och det har rullat på bra. Träffade även en kollega som jag inte har träffat sedan jag behövde dra från jobbet och åka till uppsala och det är ju 3 veckor sedan.  Att höra henne säga att fy fan vad härligt det är att höra ditt skratt i hela korridoren,  vi har verkligen saknat det och det är så skönt att du är tillbaka och det hörs verkligen när du drar i gång och skrattar.  Jag blir så jävla glad och ja, jag har så lätt till skratt och det hjälper ju inte att man har kollegor som är lika galna som mig haha.

När jag kom hem idag så bytte vi om direkt och drog ut på en cykelrunda på dryga 13 km. Det var kallt om rövballarna i dag ska ni veta men helvete vilken skön runda. Vädret är verkligen toppen just nu och även fast det är kallt som fan ibland så är jag så glad att vi har kommit gång med cyklingen igen. Bra för både kropp och själ.  Det blir att fixa med maten nu, fixa matlåda, duscha och bara slappa. Det är ett tidigt pass även i morgon men sen är jag ledig 3 dagar och det bästa av allt är att vi packar redan ikväll så smått och i morgon när jag kommer med tåget så hämtar sjömannen och kamphundarna mig så drar vi till stugan. Måtte vi kunna vara där ute till söndag, men som vanligt lär det dyka upp något eller vi kommer på att vi behöver åka hem, men jag hoppas inte det haha!

Hur har ni det ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.