Stuglivet

Ny tatuerad, tillbaka till stugan och en dag kvar

Ny tatuering.

Dag 2 på semestern och i dag  var det inplanerat tatuering och klockan 11 var det tid. Det är något speciellt med att gå och tatuera sig och jag hade laddat upp för att det skulle göra så fruktansvärt jälva ont, för jag har ju hört båda delarna att låren inte är sköna att tatuera och vissa säger att det känns knappt, men jag var beredd på det värsta och jag är så otroligt tacksam över att jag inte tyckte det gjorde ont alls.  Som alltid så är det ju vissa ställen som känns mer, som mer insida av låret och ner mot knät kändes, men i övrigt.  Jag tatuerar mig mer än gärna fler gången på låren haha.  Vad tycker ni ? Jag själv är så fruktansvärt nöjd över både motiv och placering.

Jag började redan i går kväll att lägga fram lite kläder och fixa inför i dag. För jag bestämde mig i går efter att jag städat och tvättat upp all tvätt att jag och kamphundarna skulle dra till stugan efter att jag var färdig med tatueringen. Det är magiskt väder och det kanske är lite dumt att tatuera sig nu när det fortfarande ska vara strålande sol, varmt och bad väder, men jag ångrar mig inte alls. Mer än att jag får täcka över tatueringen när jag ska ligga i solstolen och steka nu under semester, men jag kan ju inte bada. Mer än att kanske doppa mig, men det blir inget sittande i spabadet med sjömannen. Jag får sitta bredvid och titta på i stället haha. Heja mig?!

Alexandra var i stugan när vi kom ut så vi bestämde att vi skulle käka middag tillsammans.  Hon kom över med en flaska vin och sen fixade vi maten tillsammans. Supermysigt. Nu är det röjning som ska ske i köket efter middagen tillsammans med ett glas vin. Det är så skönt att vara tillbaka i stugan och jag och kamphundarna går bara och väntar, väntar och längtar tills i morgon, för nu är det bara i natt kvar jag behöver sova ensam, för i morgon får jag hem sjöhunken igen. Hela jag skriker av lycka av att han kommer hem och att vi är lediga tillsammans under nästan hela tiden han är hemma.  Fy fan vad jag och vi behöver denna ledigheten tillsammans.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.