Stuglivet

Svettning, analprov och älskade Bilka

En snabb runda till älskade Bilka.

Dom gick ut med att natten till i dag Lördag så var vi skåningar välkomna till Danmark igen och vi började prata med Alexandra och Anders om vi skulle få till en runda till Bilka för lite shopping och mycket riktigt bestämde vi oss för att vi skulle helst av allt hänga på låset när Bilka öppnade, men vi ångrade oss och sa att vi kör vid 8-8.30 tiden.

Det blev lite svettigt när vi närmade oss Peberholmen och det var tid att plocka fram personbevis och giltigt ID. Man hade ju läst både det ena och det andra att det är pass som gäller och inget annat gäller. Jag kör och Alexandra sitter fram, Sjömannen och Anders sitter bak och när vi står i bilkö som faktiskt rullar på riktigt smidigt och vi närmar oss, så vrålar Alexandra ut .. Åh där är båsen där om ska göra analprov på en oxå. Jag och sjömannen vrålar- Åh gottegris. Ja för er som är vana sa Alexandra, jag är ju trång hahahaha .. Jag dör! Men vi överlevde och kom in i Danmark, utan analprov och vrålade, kallsvettiga ( jag och Alexandra ). Bilka här kommer vi.

Det var inget folk alls på Bilka när vi kom, vi kunde gå i lugn och ro. Alexandra var kittad med munskydd och vinylhandskar ifall det behövdes till oss alla och det jag älskade mest var att det var handsprit överallt i hela Bilka, inget man snålade med. Vi fick nästan allt vi ville, inte så mycket som vi trodde vi skulle shoppa men vi är så jävla nöjd. Malmö-Bilka-Malmö på under 3 timmar. Vi är fan grymma.

Nu blir det danskflæskesteg på mackor till lunch. Smaklökarna älskar och jag är så jävla lycklig, satan vad jag saknat Bilka och vi har lite ångest över att vi inte har plats i frysen, för satan vilket kött vi kollade på.  En annan gång och nu hoppas vi att gränserna hålls öppna så möjligheterna att köra över blir fler. Danmark, we miss you!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.