Livsstil

Sista natten, skojakt och hemmagjorda burgare

dsc_2474

Vid 14.30 kommer sjömannen in och väcker mig, söt som han är och jag kliver upp tröttare än jag vet inte vad men börjar le mitt mentalt störda leende för jag inser att jag har bara 1 natt kvar att jobba och sen är mina 5 nätters jobb avklarade. Upp och tittar på kläderna och säger , äsch, va fan jag kör på samma kläder som de 2 senaste nätterna, onödigt att ta på sig nya när man bara har 1 natt kvar att jobba, borstade tänderna och sen gav vi oss iväg på skojakt.

Dessvärre fanns det inga i min storlek, eller det gjorde det men jag är inte supersugen på köpa ett par löparskor för 700 kr och sen är dom inte sköna att springa i. Hittade ett par , men jag vette fasiken om jag ville ha dom snygga att springa i, mer till vardags i så fall. Sen varför i helvete gör man skor i stoleke 42.5 ? Den där halva storleken gör ju att det är alldeles för stort. Så  vi gav upp för i dag och ger oss ut på jakt i morgon.

Vi drog till Malmborgs och handlade, sjömannen är sugen på hemmagjorda burgare med pommes och självklart ska han få god mat när han är hemma. Jag kör på burgare med fetaost. Sen resten av kvällen ska jag bara mysa ner mig i soffan med sjömannen och kamphundarna innan jag ger mig iväg för sista natten.  I morgon ska jag dessutom försöka övertala sjömannen alternativ min lillasyster att agera fotograf, jag har lite outfit-foton som ska fotograferas- Jag tror dom kommer älska mig lite mer i morgon haha!

Förövrigt så har jag löst problemet med spam kommentarer. Efter installation av spam-filter så löste sig problemet!  Lycklig bög!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.