Livsstil

Julen, snön är borta och tuff jobb vecka

Snyggaste julkostymen har jag.

Onsdag den 26 december och jag vaknade pigg och utvilad i dag , hur vaknade du upp efter annan dag jul som är en Sveriges största festdagar? Mår du bra eller ligger du fortfarande kvar i sängen och hånglar med kudden efter en blöt utekväll haha? Jag och Samra snackade lite på snapchat i går och insåg att vi är gamla människor som inte orkade att gå ut i går och vara ungdomliga som alla andra haha. Hon låg i soffan och kollade på snövit och jag hade bäddat ner mig och kollade på ink master.. Pensionärslivet.

Julen är nu över , det är bara denna dagen kvar som är röd och jag är ledig, sen är julen ett minne i kalendern. Julen 2018 summeras med jobb, skratt och en ny nivå av matkoma. Satan vad vi käkade och hade det trevligt på jobbet. Och som ni kan se så fick jag den snyggaste julklappen av Samra när vi bytte julklappar på jobbet.

Snön är borta <– its a hallefuckinglullejah moment och jag har en ledig dag.  Varit vaken sedan 7.30, kört i gång en maskin tvätt, varit ute med kamphunden och fixat mig en latte. I dag har jag inga större planer utan jag ska hänga med Samra till Center syd och kolla in mellandagsrea shoppingen , den lilla jäveln har semester nu i 14 dagar och drar till Egypten på lördag så hon behöver handla lite inför semestern och jag hänger med som sällskap, lunchar och får se om jag fyndar något snyggt.   Annars , utöver det ska det väl bara tvättas, fixas matlådor till morgondagens jobb och massa mys med kamphunden. Sen kör jag 4:a dagars jobb och så är det bara nyår kvar , sen kommer sjömannen äntligen hem .. tanken att han snart kommer hem får gumpen att börja klappa av lycka haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.