Livsstil

Status

img_5446

Mår: Riktigt bra. Jag är så glad att sjömannen är så grym på att motivera mig att fortsätta kämpa med träningen och att jag är inne på 4.e veckan med riktigt bra träning.

Ser fram emot: Mina lediga dagar med sjömannen.

Planerar: Att jag måste införskaffa mig ett dagsljuskit och fjärrkontroll till kameran, ( båda är verkligen ett måste ). Planerar fotograferingar, skriva krönika och få mer kontinuitet i bloggen och få in mer mode, något som jag som ni vet brinner för.

Vill ha : Nya träningskor, bomberjacka och en solsemester med sjömannen.

Värken: Jag har konstant ont, men vet ni? Sedan jag för 4:a veckor sedan faktiskt började röra på mig 2-3 gånger i veckan så mår jag så mycket bättre i min fibromyalgi. Jag känner mig piggare och orkar mer om dagarna, även de dagarna jag jobbar natt så orkar jag göra mer innan jag drar iväg och jobbar.

Oroar mig för: Vintern. De kyligare mornarna är inte uppskattade och kroppen är segare och mer öm nu när vi går mot kallare tider. Jag är så otroligt nervös för hur jag ska fixa vintern och hur värken kommer vara. Jag vet att man inte ska oroa sig för det som inte varit eller hur det kommer bli  – tänk positivt säger alla. Men jag kan fan inte låta bli, för jag vet hur förra vintern var och jag vill inte ha det som då.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.