Livsstil

Sista november

dsc_3262

Snyggt Totten, verkligen skit snyggt att vecka din tee så där, jag orkar inte! För lat och har inte tid att ta om fotografiet heller.
Godmorgon föresten, i dag fick jag sovmorgon till kl 9.30 och därmed blev det inget förmiddags gymmande i dag heller och dessutom har jag inte tid i eftermiddag och kväll heller. Gah, jag blir tokig. Men uppenbart behövde min kropp sömn och ja, det är viktig att lyssna på kroppen speciellt efter gårdagens sinnesjuka värk i kroppen!

Sista november i dag, vart tog denna månad vägen? I morgon går vi in i december, första december och jag har röven full. Det är många som har frågat mig , redan i mitten på augusti om det kommer upp Tommytott´s julkalender på instagram i december. Jag har varit tveksam, funderat fram och det blir en julkalender även i år! Förra året fick jag mail av en sjuksköterska på en barncancer avdelning någonstans i landet som varje dag visade kalendern för barnen  som skrattade, så i år kör vi igen, för alla barnens skull. Jag har funderat fram och tillbaka i fall jag skulle ta steget vidare och göra det även på youtube, men jag tog mitt förnuft till fånga och faktiskt håller mig till instagram. Det blir inte lika mycket jobb, och 1 video per dag blir det på min instagram, så är du sugen på en smått sjuk julkalender? Följ mig på Instagram @tommytott

Nu massa fix innan jag ger mig iväg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.