Livsstil

Grooming, fab-freddie och söndagsnöjen

Manlig grooming.

I går satt jag här hemma och lyssnade på skön musik, kollade på youtube och busade med kamphunden. När jag gick förbi spegeln inser jag att det är tid för lite manlig grooming så jag tog på mig kläderna och gick bort till inthecut barbershop och kollade om dom hade tid, jag skulle komma tillbaka kl 16. 16 var jag där och dom blev precis klara med kunden före.  Dom sa att det var ett tag sen jag var där och frågade vem jag varit hos när jag inte varit hos dom. Jag förklarade att dom inte kan ha semesterstängt och under tiden dom hade semester så fick jag gå till en annan och förklarade mitt hemska besök. Dom skrattade och sa, tur vi har öppet igen och jag svarade med, ja nu kanske jag ser ut som en människa igen efter. Som vanligt blev jag mycket nöjd!

Resten av gårdagen spenderades i soffan med kamphunden, chips och dippa. Syrran kom förbi en sväng med sitt pulserande huvud och så blev jag tvingad att se mello-helvetet. Jag spenderade majoriteten av tiden med blicken i mobilen men varje gång fab-freddie pratade skrattade jag så tårarna sprutade. Den mannen är helt fantastisk och att ta in honom som side-kick är nog det bästa dom kunde göra. Fantastiska boa-fjolla!

Söndagsnöjen.

Det vita möget har hittat till Skåne, det är inte mycket men jag hoppas det försvinner lika fort som det kom. Men det ligger lite vitt puder där ute på gatorna och nu blir det väl kaos i trafiken haha! Jag har varit ute med kamphunden, fixat kaffe och så har jag sprayat ugnen med ugnsrent, jag tänker att jag ska försöka få ugnen ren i dag så den är fixad inför flytten och besiktningen av lägenheten nu på torsdag. Inte för att den måste vara kliniskt ren då, ,men det är lika bra att börja med de tråkiga och nödvändiga städningen inför flytt så det inte är lika mycket att ta de sista veckorna. Dammsugaren ska fram en runda oxå samt att jag ska ner till grannen någon gång under dagen för en kaffe, skvaller och kolla på ett par stolar som hon vill bli av med. Kanske får dom flytta in hos bögarna bus ?

Söndag och den lediga helgen sprang iväg lika snabbt som den kom. Nu ska jag ladda upp för min sista vecka på psykosavdelningen. På söndag arbetar jag mitt sista pass inför en veckas semester och sen kör jag i gång med det nya jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv 4 februari, 2018 at 12:53

  Haha skönt att vanliga stället har öppet igen! 😀

  • Reply tommytott 5 februari, 2018 at 18:16

   Ja det är lite av ett hallefuckinglullejah moment! 😀

 • Reply Mirre 4 februari, 2018 at 23:03

  Fin designen är här inne och hur lever livet???

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.