Livsstil

Sista semester dagen, datorproblem och sleepover

Seriöst?! Vart tog min semester och ledighet vägen? Ikväll är det sista lediga kvällen och i morgon börjar allvaret igen, jag ska försöka vända dygnet och nattjobb väntar hela helgen. Hur känns det? Jo både bra och dåligt. För jag känner att innerst inne skulle kroppen kanske behöva lite mer ledighet och då menar jag ledighet att bara vara. Men hej , ska bli skönt att få krama om kollegorna igen och komma in i rutinerna.

I dag har det varit solning, skälla på hundarna och käkat middag här hos syrran. Hennes kille är iväg och kör lastbil i natt till Stockholm så jag tog med mig kamphundarna och kör sleepover hos henne, middag, vin och jag har redigerat foton så fingrarna värker, svurit på datorjävlen som jag snart måste lämna in för kontroll. Den börjar ge med sig och det tar ett halvår att redigera ett foto. Så nu pausar jag och syrran med vin på balkongen. Funderar på att spela kubb, men det verkar inte vara någon som är pigg på det.

DSC_5260 (kopia) DSC_5268 DSC_5273

 

Resten av kvällen får vi se vad som sker, redigera foton, försöka hålla mig vaken och så ska vi väl trycka in något mer sliskigt i dessa kroppar haha. Det här med beach 2015 kan man ju lika gärna ge upp, nu laddar jag upp för att inte frysa i vinter. Formen kommer när den kommer och rund och go är ju faktiskt en form det med 😉

Hepp hepp, nu galer syrran. Hon vill ha sällskap på balkongen igen, jag försökte sitta där ute och blogga men deras internet tyckte inte att jag hade där ute och göra med datorn …

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 16 juli, 2015 at 21:12

    Haha, att skylla på att man inte vill frysa i vinter var nåt nytt, det ska jag dra till med vid behov!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.