Livsstil

Att välja bästa matkassen

| Inlägget är i samarbete med  Matkassetopplistan

Att välja rätt mattkasse för dig.

Hur många olika matkassar finns det nu inte att välja mellan? Och hur ska man kunna veta vilken man ska välja? Det tar tid att hitta den där rätta matkassen om man har gjort som jag , sökt på google och sen få klicka sig tillbaka igen, skriva in matkasse och klicka sig in på respektive matkasse sida och sen börja om igen.

Nu mina vänner behöver ni inte hålla på leta fram och tillbaka, utan nu kan ni med hjälp av ett sökord och ett klick komma in till Matkasse Topplistan och genom deras sida få hjälp att välja den bästa matkassen 2019.  Redan på deras första sida så kan du bara scrolla ner och få massa tips på olika matkassar.

Beställer ni matkassar och i så fall har ni testat någon av de som matkasse topplistan rekommenderar?
Jag är så sugen på att beställa hem en matkasse, men jag och sjömannen har ju kanske lite för höga krav gällande den mat vi äter. Vi är rätt kräsna och vi har en del saker som vi inte äter. Vi äter varken fisk eller skaldjur, det ska vara laktosfritt, inte för kryddstarkt då sjömannen inte klara av det pga magen, ingen paprika, majs och bönor. Sjömannen äter inte vitlök och jag äter absolut inte svamp på burk haha. Ja ni ser ju, att hitta en matkasse som passar in på oss kanske är för komplicerat. Men jag ger mig inte utan jag kommer försöka ta hjälp av Matkasse Topplistan och se om dom kan hjälpa mig genom deras rekommendationer. Vi kanske kan välja någon matkasse och sen ge den mat vi inte tycker om eller inte kan äta till någon i familjen? Win-Win?

Något jag gillade med sidan är att de rekommenderar mat för de som lever som 2, barnens favoriter samt allt från kött till vegansk alternativ. Alltså så rekommenderar man de bästa kassarna för de olika krav man har. En stor tumme upp!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.