Livsstil

Birthday boy

Birthday boy.

Ett rungande grattis till mig själv på 32 års dagen, till min älskade lilla syster, till snyggpappan Tobbe och till kollegan Hisham på våran dag. Tänk att vi alla delar födelsedag och jag har självklart spenderat den på jobbet tillsammans med underbara kollegor. Vi slog till och bakade en kladdkaka till både personal och patienter och jag hade med mig tårta att bjuda kollegorna på.  När jag gick från jobbet i dag överlämnade underbara Samra , Rita och Jackie en flaska bubbel .. bästa kollegorna. Vi kramades hejdå då Samra och Jackie går på semester och inte är tillbaka först den 20:e augusti. Njut älskade ni, det är ni värda, jag och Rita håller ställningarna på jobbet.

Efter jobbet drog jag till syrran som skulle ha lite vänner på besök så jag åkte dit och överlämnade en fräck blomma och drack en kopp kaffe innan jag drog till kamphunden.Väl hemma tog vi en promenad i solen och nu håller jag på dö av trötthet.  Funderade att lägga mig på soffan och dö en smula eller om jag helt enkelt ska ta en nocco och försöka hålla mig vaken. Min jobb helg är över och jag är ledig i morgon och självklart har jag tvättstugan klockan 8, så jag får en liten sovmorgon innan jag måste upp och fixa med hemmet och få lite rena boxershorts igen! Efter de senaste dagarnas svettningar, frossa och feber så har jag bytt kläder ett par gånger per dag så det är en del att tvätta.

Så ja .. resten av kvällen kommer faktiskt bli oerhört lugn.Gå igenom mailen och bara mysa med kamphunden och längta efter sjömannen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria Kvant 15 juli, 2018 at 17:09

  Grattis på din dag.

  • Reply tommytott 16 juli, 2018 at 08:34

   Tusen tack Maria! 🙂

 • Reply Margareta 15 juli, 2018 at 19:23

  Grattis, hoppas du har en skön födelsedagskväll! 🙂

  • Reply tommytott 16 juli, 2018 at 08:34

   Tack så mycket! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.