Livsstil

Kärlek, sista natten och jakten på kläder med tryck

FullSizeRender

 

Sista natten och jag har sovit okej, inte lika bra som natten innan men helt okej.
När jag vaknade slängde jag mig på mobilen och ringde sjömannen som äntligen är hemma för att höra hur det gick nere vid vagnen och om dom fått upp tältet, det hade dom.  Katarina och Niklas hjälpte honom i dag då jag jobbar och har sovit.

Så jag rastade kamphundarna och packade bilen. Tackade för att jag fick bo hos syrran och Mattias i en och halv vecka och nu har vi flyttat ner till vagnen på heltid. Gah som vi längtat. Det har varit mysigt att bo hos syrran, men ändå så skönt att vi äntligen är på plats i husvagnen igen och säsongen börjat. En del som ska packas upp och fixas innan vi är helt klara, men det tar vi nu när jag är ledig.

Annars letar jag med ljus och lykta efter tryckeriföretag. Gärna ett företag som säljer väskor och kläder som man kan ha eget tryck på. Men det verkar vara svårt. Jag har mailat en del företag och de flesta säljer inte styckvis utan minimum 10 per vara?! Jag blir tokig.  Så jag lägger ut en tråd här, äger du ett tryckeri med väskor, kläder och annat kul så får du gärna höra av dig per mail. Jag behöver lite nytt .. 😉

Sista natten och i natt blir det inget bakande. Utan inatt har jag dum som jag var fått den genigala iden om att städa den ena ugnen. Hur i helvete tänkte jag där?! Jaja .. på med handskar och kavla upp armarna, ugnjävel – du ska bli ren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 8 maj, 2015 at 05:49

  God morgon så skönt att ni kommit till vagnen och slipper bo i kappsäck.
  Här i Växjö har vi haft Pride hela veckan och i morgon är det såklart stor parad. Ha det fint.

 • Reply Lotta Johansson 8 maj, 2015 at 07:09

  Cykelsmedjan i Svedala! Jörgen Mårtensson Långgatan!

 • Reply Danne 8 maj, 2015 at 14:01

  Ja du, Tommy; vi ser alla lite olika saker i en bild och lite utefter vad vi ser kan vi kanske funderar på hur vi är som människor. När jag ser bilden på dig så var det första jag såg den där jäkla bucklan mitt i bilden.

  Vad säger detta om mig???

  Vad skulle Freud säga?

  • Reply tommytott 8 maj, 2015 at 16:39

   Hahaha den stör mig oxå! Jag lovar !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.