Mode, Shopping och Skönhet

Presenttips till pojkvännen

Inlägget är i samarbete med presenttipsen.nu

Jag har haft turen att min älskade sjöman redan har fyllt år och jag önskar så innerligt att jag kollade in sidan presenttips.nu för att få lite hjälp på traven om vad man skulle ge till honom. Ni vet ju att jag hade stora bekymmer med att hitta presenter till mannen i mitt liv, men jag lyckades tillslut med mycket blod, svett och tårar och en hel del fula ord på alla Malmös varuhus och butiker.

Det gör det ju inte enklare av att man har en pojkvän som förövrigt har allt själv. Det brukar vara rätt uppskattat med parfym, hudvård eller liknande i presenter, men har man en sambo som jobbar till sjöss och därmed har en taxfree butik som han kan kolla in alldeles för ofta så köper ju han det han vill ha i hud, hår och parfym väg.  Jag har dessutom börjat få upp ögonen för de mer personliga presenterna.

Men oavsett om sjömannen nyss har fyllt år så är det ju andra tillfällen man kan ge presenter på eller gåvor bara för att visa sin uppskattning, hur mycket man älskar personen och bara för att han är värld att skämmas bort alla dagar om året. Dessutom närmar sig julen och jag har kollat in lite saker som kanske skulle vara en perfekt present till pojkvännen!

Några saker jag hittade som jag tycker hade passat perfekt till sjömannen är:
– Personligt vinglas med gravyr.
– Graverad plånbok.
– Champagneprovning.
– Massage för 2

Det finns ju hur mycket bra och roliga saker och aktiviteter som man kan ge bort. Det här med aktiviteter så som massage för 2 eller champagne provning är ju en helt fantastisk idé på present till pojkvännen. Något som är uppskattande, gott och något som gör tillsammans med den man älskar. Allt behöver inte vara materiella ting och det tänker man oftast inte på, utan även aktiviteter är något som man borde ge bort mer , för att få fler minnen tillsammans på.  Så ja, numera kommer jag faktiskt kolla in presenttips.nu för att göra det lite enklare för både mig och de i min omgivning i jakten på den perfekt gåva- present. Det är inte alltid man har tid att gå i affärer med tanke på att jag jobbar både dag och kväll och ibland även natt, så detta är ju perfekt.

Hur gör ni när det är tid att börja leta och köpa presenter till dina nära och kära? Springer ni runt på butiker och letar, letar och letar eller använder ni likt, presenttips.nu och internet för att få tips och råd? Jag kan varmt rekommendera sidan, för att utöka utbudet och tankarna på vad man kan ge.  Har ni andra tips som är värd att lägga på minnet och för att underlätta ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.