Livsstil

Fungerade internet, en lättnad och sjömannen är äntligen hemma

Han är äntligen hemma.

Ursäkta tystnaden här inne, men i går bestämde vårt internet att lägga av och jag hade kontakt med Telia som inte kunde se något fel och dom skickade ut ärendet till en tekniker och det skulle vara åtgärdat senast torsdag. Helvete oxå var min tanke men inget att göra åt, jag får helt enkelt traska ner i källaren och leta upp det mobila bredbandet så länge, men jag skulle ta det i dag. I dag när jag sitter i bilen så ringer en tekniker och han har lokaliserat ett fel i deras station mot oss och det ska vara i gång igen.  Jag sa att jag får kolla det när jag kommer hem då jag sitter i bilen.  Och nu när jag kommer hem fungerar det och sjömannen är hemma. Lyckan är total.

I dag har jag vari iväg och pratat på vårdcentralen om mitt mående, jobbsituation och allmänt och vet ni vad? Jag har sovit så kasst i natt för jag varit nervös, men nu efter besöket så känns det som ett berg har lossnat från mina axlar. Jag fick massa tips och råd och en stor varm kram och sa, livet är fan inte lätt men du är en kämpe Tommy och du har lösningarna redan, men du behöver bara lite hjälp på vägen. Det jag måste få hjälp med är min sömn och faktiskt tillåta mig att bara vara och vila. Jag blev sjukskriven en vecka till att börja med, efter övertalning att det är bäst för mig och har fått order om en aktiv sjukskrivning för att trötta ut kroppen ordentligt så jag kan sova på nätterna. Samt att faktiskt tillåta mig själv att ligga i soffan och bara vara.

Min bil och vårt hem kommer dofta magiskt.

När jag kom hem så ligger en trött sjöman i våran soffa med kamphunden på sig. Mitt hjärta slog dubbla slag och gumpen blev så glad att den börja klappa. Med sig hem hade sjömannen presenter. En adventskalender från Yanke Candle samt doftpinnar till bilen med doft från Yanke Candle. Lord have mercy.

Jag har knäckt en nocco och bokat tid till en Kiropraktor. I dag ska jag iväg och förhoppningsvis få hjälp med min rygg. Jag var iväg och tränade i går och kände direkt av det onda mitt på ryggraden/ryggen som jag haft i flera månader. Så ja, i dag bokade jag tid för att förhoppningsvis råda bot på detta. Det händer mycket i livet och det är lika bra att fixa kroppen när jag ändå är i gång. Och ja , vi får se vad kiropraktikern säger om min stackars rygg och kropp, kanske blir det ett pass på gymmet även i dag .. men känns inte som så med denna ryggen. Satans jävla mög.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Telia Sverige 28 november, 2018 at 18:49

  Skönt att bredbandet kom igång relativt snabbt igen!
  Härligt att läsa här hos dig såhär på kvällskvisten, alltså supermysig blogg!
  Och ja, Yanke Candle är to die for! 😉 Ha det gott! /Lisa, Telia Kundservice

  • Reply tommytott 29 november, 2018 at 10:02

   Tack så mycket Lisa. Ni på telias kundtjänst är alltid lika trevliga när ni tittar in här på bloggen och lämnar avtryck.
   Superskönt att internet kom i gång så snabbt igen och att de inte var vår router som det var fel på!

   Yes, yanke candle är bra skit alltså haha!
   Sköt om dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.