Krönika/åsikter/ tankar

Snygga visitkort i plast

I betalt samarbete

med profilcard

Snygga visitkort i plast.

Det är populärt bland många både som företagare och privatpersoner att ha visitkort som man kan dela ut. Även vi som jobbar med sociala medier kan ha stor nytta av att ha visitkort med fåra sociala medier på, kontaktuppgifter och nödvändigheter som kan vara bra att ha med på kortet, som delas ut till eventuella samarbetspartners.

Jag är i gång och funderar på om jag ska beställa nya visitkort både för mig och mina sociala kanaler men även för mig som har ett stort intresse för växter och som köper och säljer och även byter växter med andra, och då kan det vara superbra och varför inte trevligt och snyggt att lägga med ett visitkort i paketet där växten ligger – det är både snyggt och praktiskt för köparen eller kontakten att kunna ha mitt visitkort för att kunna komma i kontakt med mig igen!

Jag fastnade för dessa transparenta plastkort och funderar på om jag eventuellt skulle ha transparent nästa gång jag beställer visitkort. Jag tycker dom är supersnygga.  Snygga, stilrena  och billigt att beställa och dessutom mer hållbara än de tunnare i pappformat som jag har sedan tidigare.

Dessutom så har dom så mycket mer än visitkort, dom har presentkort för dig som är företagare och vill ge bort en personligt presentkort, dom har nyckelband, taggar som du kan designa och så mycket mer.  Tycker även kuverten som man kan sätta sin logga på är så snyggt och dessutom ger det ju även en bra reklam spridning genom att ha sin logga på sitt kuvert.

Passa på att unna dig nya snygga visitkort i plats, en julklapp till dig själv eller har du en partner som skulle behöva nya snygga visitkort till sitt företag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.