Livsstil

Marinerade kycklingvingar med citron och honungsstekt brysselkål

Kycklingvingar med brysselkål.

Hej måndag och det var trevligt att kännas vid varandra du försvann snabbare än vad du kom haha. Jag har hunnit med en del av det jag tänkte jag skulle göra, röjt upp i köket, varit ute och cyklat 2.4 mil och i dag när jag var halvvägs så känner jag bara, jag ger upp. Jag sätter mig här vid vägkanten och dör en smula, för fy för satan vad det kan blåsa i delar av Malmö och speciellt när man kommer ut på landet och det är mer öppna fält. Skjut mig, men jag tog mig igenom rundan med en paus för att jag höll på kissa ner mig.

Väl hemma blev det duscha, köra i gång diskmaskinen och så en längre promenad med kamphunden. Jag googlade lite på marinad till kycklingvingarna som skulle bli min middag och jag fick höfta mig fram med de ingredienserna vi hade hemma och samma med brysselkålen som jag stekte testade jag att ha i honung och citron som jag läste om. Svingott fast nästa gång får jag ta mindre mängd citron haha. Satan så surt det blev!

Nu regnar det ute, diskmaskinen är klar så jag tänker att jag ska tömma den och stoppa in disken från dagens middag. Annars blir det lugnt som fan, jag tänkte ta bilen och köra och ta en kvällspromenad men jag känner inte riktigt att det är väder för det haha. Så en lugn och skön kväll hemma i soffan, ledigheten är nu ett minneblott och klockan ringer 05 i morgon.

Hur har er måndag varit?
Vad käkade ni till middag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.