Livsstil

Svullen fuffie, julklapp från jobb och tappatvålenfredag

Ett jävla slickande och tappatvålenfredag.

Hej å hå vad det går mellan pattar och lår. Ja här hemma hos bögarna bus är det inte mycket som går mellan pattar och lår, utan här hemma är det mer ett jävla slickande av fuffie. Herregud vad den gamla kärringen till kamphund håller på smackar hela jävla dagarna, kärringen ska löpa och jag tänker så här .. ska inte gamla tanter i denna åldern sluta med sin lingon vecka? För jag blir fan helt tokig. Det slickas .. konstant. Promenaderna är hemska och hon slickar där alla andra hundar kissar, hon piper på andra hundar även fast hon inte tycker om dom och den korta rundan som tar 10-15 minuter i vanliga fall tar numera nästan en hel jävla dag .. Hur fan är det möjligt ? Giv mig styrka.

I går fick jag hem min julklapp från jobb som jag beställde. Alla anställda inom regionen fick ett presentkort på 1000kr som vi kunde beställa av det utbudet som fanns tillgängligt på hemsidan vi skulle logga in på. Mina ögon höll på hoppar ur huvudet när jag såg orreforsljusstaken som ni kan ses på fotot här ovan, jag beställde den direkt och sen kunde jag ju inte dubbelkolla om det var den stora eller om det var både stor och liten. Men det visade sig att vara den stora i med mässing. Jag har velat ha dessa så länge men varit dum-snål och nu jävlar slog jag till – tack som fan jobbet. Det svider lite i hjärtat för jag är ju lite av en inrednings och pryl-bög och måste ju bara ha den lilla med, för jag kan ju inte bara ha den stora? Så jag får väl unna mig den lilla ljusstaken för dryga 700kr. Förlåt sjömannen. Kan jag kompensera i natura för dig?

Det är inte vilken fredag som helst i dag, det är nämligen #tappatvålenfredag. Sjömannen kommer äntligen hem i dag och jag vet inte vem som längtat mest, kamphunden eller jag? Vi brukar i vanliga fall slåss om honom när han kommer hem och kamphunden brukar i vanliga fall känna på sig att han ska komma hem och sitta vid dörren och pipa och gnälla, men hennes hormoner är uppenbart ur balans. För nu är det ett frenetiskt slickande och hon har fan inte tid med annat.

Jag vaknade vid 8 tiden i dag i panik, kändes som jag sovit bort halva dagen , men jag klev upp tog promenad med kamphunden fixade kaffe och nu har jag nyss tagit ett glas till och jag har varit effektiv i dag, i går var jag så trött så jag orkade inte ta hand om de 2 maskiner tvätt som jag tvättade, så jag har under morgonen tagit vikt tvätten, skällt på kamphunden och varit ut med källsorteringen. Heja mig?

Hur har ni det i dag? Några som börjar gå på julledighet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.