Livsstil

Soba, Nocco och sista natten

Den efterlängtade veckan.

Måndag och en ny jobb vecka har börjat och klockan ringde i vanlig ordning vid 05. Det är verkligen inte mänskligt att behöva kliva upp den tiden för att köra och jobba, men visst , jag kan hålla med om att det är skönt när man är klar med arbetspasset och har kvällen fri, men jag vette fan om jag någonsin kommer lära mig att älska morgonpassen… Sen att man dessutom hamnar i jordens rusningstrafik är ju verkligen något man längtar efter.

I dag kör jag på lyx middag för en gräsänkling till stjärtis. Jag hittade “lyxnudlarna ” och tänkte nu jävlar ska jag testa dessa. Visst är de goda, kanske lite väl starka och ja, jag ser ju nu i efterhand att jag tog en med chili smak och den jag smakade i går var thai och var minsann stark den med. Jag kyler ner munnen med en nocco för att minska hettan och för att en nocco om dagen är bra för magen.  Jag är verkligen ingen sån där snabb-nudel-kille märker jag. Visst , det är perfekt just nu när hemmet är i kaos, jag har packat ner det mesta och det jag har är smutsigt .. Så en snabb middag för en ensam bög, Soba it is haha!

Just pratat med sjömannen. Han har fullt upp till sjöss men kommer äntligen hem i morgon.  Både jag och kamphunden ser fram emot det så mycket, sjömannen kommer hem och så flyttar vi  på torsdag. Äntligen.  Resten av kvällen får jag se om jag orkar ta tag i något här hemma mer än köket, annars blir det nog bara slappa i sängen framför tv och youtube!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.