Camping livet

Sol, bastu i förtältet och bråkiga kamphundar

DSC_2723

 

Torsdag eftermiddag redan och dagarna bara flyger iväg. Jag har sovit okej och när jag öppnar husvagnsdörren så slår värmen emot mig som i en bastu, det kokar bokstavligt talat i förtältet av solen som steker… Men nu ska vi inte gnälla när solen äntligen är framme, men dom kunde minsann ha gjort förtälten lite mer “andningsbara”.

Kamphundarna är billiga i dag. Bråkiga och jävliga. Dom har väckt mig ett par gånger och dessutom har Chanel tramsat som satan med maten. Här går vi och köper färskfoder till fröken tandlös och hon har alltid slafsat i sig det som om det inte finns någon morgon dag, men nu i ett par dagar så har hon tramsat, sprungit iväg och endast ätit i sängen?! Jag vet, vill hon inte äta ska hon få vara utan men när hon sätter sig nedanför sängen så testar vi. Och väl i sängen så äts det inte direkt, utan hon slickar lite på maten och sen ska hon försöka gömma det under täcket?! Förhelvete. 

Annars är det en sån där dag jag bara önskar att sjömannen var hemma och att jag kunde få ligga i sängen hela dagen. Jag vet inte, men jag känner mig fan lite ledsen och hängig i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 21 maj, 2015 at 15:17

    Massor av #moranna kramar <3

  • Reply fiffi 21 maj, 2015 at 22:31

    Hallå, vännen. Jag tror minsann han är lite kärlekskrank idag. Hur många dagar är det tills mannen kommer hem. Usch,vet känslan. Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.