Livsstil

Ep-anfall, kärlekskrank och drömmar

Det är minsann en envis huvudvärk som jag får dras med. Jag har haft huvudvärk sedan jag vaknade i eftermiddags så lite senare tog jag en migrän tablett och la mig och sov ett par timmar till i hopp om att det skulle råda bot på denna jävla huvudvärk, men icke.
Dessutom har jag varit lite extra kärlekskrank i dag , saknaden efter sjömannen har varit oerhört stor.

Duschade, fixade och utfodrade kamphundarna och började göra mig klar för att köra till Malmö och lämna vildingarna hos faster Lizette medans jag jobbar natt och då ser jag att pappas lilla hjärta, älskade prinsessan Prada beter sig konstigt, men jag hinner inte med och hon får ännu ett stort anfall. 2 dagar i rad har hon haft 2 större Ep-anfall och det gör så ont i mig. Båda anfallen har gått över snabbt och hon har ett par minuter efter varit lika pigg som vanligt. Så nu älskade lilla hjärtat, kan du vara vänlig att inte ha mer anfall på ett par månader . MINST, för jag är livrädd, verkligen livrädd att anfallen ska bli så stora att inte ens stesolidsupparna hjälper och då vet vi alla vart det bär hen.

Skärmavbild 2015-05-22 kl. 01.36.48
Älskade Prada, hon som har en speciell plats i pappas hjärta.

Annars rullar livet på. Jag fortsätter spåna och drömma och fundera på hur jag ska fortsätta med allt jag vill med mitt företag, bloggen och få igång detta med förläsningar. Sedan min första föreläsning om livet som homosexuell så har jag fått mersmak som jag skrev, men det tog stopp där, jag vet inte hur jag tar mig vidare, jag står still.

Jag vill även utveckla skrivandet och hitta tillbaka till inläggen där jag tyckte och tänkte, rörde om och berörde, mer än vad jag gör i dag. Drömmer om att en dag skriva krönikörer 1-2 gånger i veckan och att fortsätta få bloggen att växa.  Gah, det är kanske därför jag har denna påfrestande huvudvärken nu .. Det är alldeles för mycket aktivitet i mitt lilla huvud, men på något sätt gillar jag när idéerna och tankarna flödar, jag ska bara hitta rätt väg och komma till skott.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maggan 22 maj, 2015 at 07:23

    Det är inte klokt så söt den lilla skruttan är! Hoppas hon mår bättre idag.

  • Reply Fotograf Yohanna - Fotograf i Hälsingland 29 maj, 2015 at 13:32

    Usch stackars liten! :/ Har hon alltid haft ep-anfall? :/

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.