Camping livet

Tuff dag, campandebögar och cava intravenöst

Cavan ligger på kylning.

Äntligen. Äntligen är jobbveckan över och denna dagen har fan varit tuff och jag är oerhört glad att jag har kollegor som är helt magiska och vi synkar så bra. Sjömannen fick vänta på mig innan jag tog mig från jobbet lite senare än vad jag tänkt, men han är världens bästa så där satt han och kamphunden i bilen på gatan och väntade .. Kärlek!

I dag spelar vi in en vlog och vi får helt enkelt se hur den blir. Jag är fruktansvärt ovan det här med att sitta och snacka med en kamera och vad ska man säga? Det blir nog en vlog ändå , jag och sjömannen köpte en ny vlogkamera i går och det blev en helt annan än vad vi tänkte oss.

Campandebögar.

Vi har just installerat oss på campingen , jag har packat upp inne i vagnen och sjömannen har klippt gräset. Vi har handlat revben till middagen och cavan ligger på kylning och just nu känns det som om jag skulle behöva en eller 2 flaskor intravenöst haha!
Jag ser så mycket fram emot 2 dagars ledighet och troligen är detta sista helgen i vagnen, för nästa gång sjömannen kommer hem så går säsongen mot sitt slut och vi hinner inte vara här mycket mer, så vi får helt enkelt ta vara på denna helgen och hoppas på massor med sol.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.