Livsstil

Tidig morgon, sol och packning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

06.29 vaknade jag av mig själv och av att kamphundarna började vakna till liv och tyckte det var morgon. Dom använde mig som travbana och jag försökte blunda och snegla lite och hoppas på att sjömannen skulle vakna och ta ut de små liven, men han låg med röven mot mig och snarkade och visade inga tecken på att vakna så det var ju bara att svära och kliva upp!

Nu är de små liven utfodrade och har fått en morgonpromenad i solen och det är redan riktigt varmt och skönt ute så det blir nog en varm och skön dag. Det blir en morgonpromenad med syrran och sen kör vi ner till husvagnen där vi ska spendera helgen.

Jag har gjort mig en latte, packat ur en väska full med kläder som låg kvar i husvagnen som måste tvättas upp innan dom kan användas igen och hoppas att man kommer i dom. Börjat packa lite smått av det som vi behöver över helgen ! Jag ser verkligen fram emot en helg i husvagnen  och bara få vara  och hoppas på att solen visar sig hela helgen , kanske man kan passa på att få lite färg på kroppen och suga i sig lite D-vitamin.  Jag kommer uppdatera som vanligt i helgen, dator, modem och kamera följer med som vanligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.