Livsstil

Solig fredag, ledighet och den jävla kroppen

Första latten

En solig och ledig fredag.

I går kände jag mig trött i kroppen hela dagen och jag kände att det började värka lite extra i lederna men tänkte att det måste bero på detta jävla väderomslag. Vädret vet ju inte om det ska vara ljummet, svinkall och regn eller om det ska regna och sedan gå över till att toksnöa? Och ja, mina leder reagerar på detta skitet. Men trots det så bestämde jag mig för att jag ska komma iväg och träna så jag drog på mig träningskläderna, rastade kamphunden och gick ut med henne. Hon fick mat och jag lutade mig tillbaka i soffan i väntan på att hon skulle käka klart .. jag slocknade haha. Vaknade upp och funderade på vart fan jag var och varför jag var klädd i gymkläder haha.  Det blev inget gym, utan jag rastade kamphunden igen och sen fixade mig och la oss.

I dag vaknar jag upp till ett soligt Malmö och kroppen mår lite bättre, hanterbar värk som vanligt och jag är glad men trött som fan. Kamphunden har fått en morgonpromenad, fått mat och jag har fixat i ordning mig, gjort en latte och skickat lite sms med sjömannen och snackat med syrran i telefon. Vi ska ses i dag, så jag kör till dom och parkerar bilen och sen tar vi en promenad in till stan och kollar lite, jag, syrran och lilla Thea.  Lite kvalitetstid med syrran och Thea, jag är sugen på att leta upp något ställe med god latte och en smarrig jävla sallad. Jag monterar på mitt 85mm på Mr nikon i dag och hoppas kunna bjuda på ett par härliga foton från dagens soliga Malmö. Like the good old days!

Så nu ska jag dricka upp min latte, kolla om batteriet till kameran har hunnit ladda lite. Kolla sociala medier och fixa med kamphunden innan jag ger mig iväg och njuter av en ledig dag. Snälla, låt det vara sol hela dagen. Den behövs. Jag behöver den. Njuta av en ledig fredag och ladda upp för en jobbhelg med fantastiska kollegor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sarah 18 januari, 2019 at 19:28

  Så skönt med en ledig fredag och sol är ju alltid härligt 🙂 Mysigt att träffa syrran 🙂 Hoppas du hittade nån god latte och sallad 🙂

 • Reply Sandra 18 januari, 2019 at 20:50

  Låter som en helmysig dag med syrran, det behövs ibland. Att bara vara och få rå om varandra. Solen sken hela dagen i Värmland och mitt mående var också bättre än när det är gråa trista dagar.
  Hoppas du får en fin kväll 👍

 • Reply Popprinsessan 18 januari, 2019 at 22:36

  Hoppas att solen höll sig kvar idag och att du fick till lite bra bilder. Ljuset är ju inte precis ultimat för foton annars just nu…
  Lider med dig som har sån värk. Kan inte föreställa mig hur det är att leva med det. Hoppas du har en skön helg framför dig!

 • Reply Amanda 18 januari, 2019 at 23:15

  Jag håller med vädret är konstigt från att snöa till regna till att bli glashalt på natten. nej vädret har svårt att bestämma sig. Hoppas du fick en hel dag med sol 🙂

 • Reply Sara 18 januari, 2019 at 23:43

  Blä för värk men yey för härlig kvalitetstid med familjen! Nu kommenterar jag förvisso på fel inlägg kan en tänka men med anledning av din frågestund så: Hur länge är sjömannen borta i sträck ungefär? Sliter det mer på er relation att han är borta mycket tänker du eller kan det vara positivt att man får sakna varandra ordentligt?

 • Reply Madde 19 januari, 2019 at 04:50

  Somna i soffan är lätt hänt, men tror inte det hänt så för mig. Helt uppenbart behövde du sova mer än träna

 • Reply Snabela 19 januari, 2019 at 10:57

  Ibland så behöver man ha lite vila och bara göra ingenting. Är så himla skönt.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.