Camping livet

Lördag, aktion av sjöman och sugen på bubbel

DSC_5650

 

Lördag och i natt har jag sovit svinkasst. Det börjar med att jag tycker det är svinvarmt och börjar leta påslakan så jag ska slippa det där förbannade täcket. 2 av 3 kamphundar ligger och trycker hos mig, är extremt varma och tar stor plats. Jag lägger mig i fotändan men kan fan inte somna där, så ja får krypa upp i normal position igen.

Vaknar upp av en extremt pigg sjöman som börjar fixa frukost. Jag talar om att jag ska ligga i sängen hela dagen för jag är en trött man. Men frukosten behöver jag så fick allt kliva upp.  Vid frukosten frågar jag vad han gjort med mig då jag har en stighelmer tofs på huvudet – Du behöver den för att få kontakt?! Så han menar att det är tomt i huvudet på sin man? Tack som fan – jag aktionerar ut dig på bloggens facebooksida , till högstbjudande alternativt en flaska bubbel som jag var sugen på när jag vaknade haha!

Redan lördag. I kväll blir det vin och en runda in på Palmfestivalen <— varför i helvete döpte dom om det till Palmfestivalen , det heter ju faktiskt Mikaelimarknad?! Jag ska lura upp sjömannen i en karusell som snurrar och går en bit upp i luften , det har han lovat mig. Om han nu är kvar , beroende på om någon kommer med en svingod och dyr champagne!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.