Livsstil

Sömn, 14 dagar och aggressiv butiksägare

DSC_5448

 

Hej fina. Så är den här stjärtisen vaken, trött som ett helt .. ja jag vet inte riktigt vad men jag är uppe, en latte är fixad och kamphundarna är rastade igen. I dag var det räsertotten som körde hem, rastade hundarna medan sjömannen gjorde sig klar inför jobb.. Snygg som satan. Så nu är han påväg till strömstad för jobb i 14 dagar!

Körde och lämnade honom vid tåget, tungt men han är snart hemma igen och sen iväg för att handla snus på det vanliga stället, men denna gången fick jag betala mer än vad det stod på hyllan i “tobaksrummet”.
Jag påpekade detta lite fint för butiksbiträdet varpå han svarar med aggressiv ton, men då får väl kunden öppna ögonen och kolla ordentligt då. Men, där inne i tobaksrummet står annat pris. Och jag får ännu ett aggressivt svar tillbaka, jag äger butik och har koll på mina priser, otrevliga kunder kan jag vara utan?!

Nu blev jag riktigt upprörd och bad att han skulle följa med mig in och kolla hyllan men fortsätter gapa.
Varpå jag vrålar .. Seriöst, hur jävla felknullad får man vara? Du förlorade just en trogen kund p.g.a att jag påpekade att det står annat pris än vad jag fick betala och du har ett annat pris här ute på samma snus?! Du bör se över märkningen och att bara för du du troligen är singel, får sitta hemma och runka för att inte en jävel vill ha en sådan surkuk intill sin kropp förstår jag .. Men ta fan inte ut det på dina kunder!  Förbannade jävla pack!

Jag fick en aggressiv butiksägare som jagade min bil med en prislapp tryckt mot rutan. Jag log och var mogen att räcka finger. För sån e jag! 😉 Så nu får jag leta upp nytt ställe som säljer billig snus!

Så här sitter jag nu, vaken p.g.a att telefonen ringde , kamphundarna är rastade igen och jag dricker en god latte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara ~ Candis 12 augusti, 2015 at 15:03

  Haha du är härlig du 😂

  • Reply tommytott 13 augusti, 2015 at 00:46

   Haha tack goa du! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.