Livsstil

Sömn, söndag och blommande penis -chili planta

Detta behövde jag efter ett långt arbetspass i natt, jag somnade nästan direkt när jag kom hem i dag på morgonen och det var skönt att få sova i ett sträck utan att vakna, utan att behöva tänka på att jag ska kliva upp och rasta de små kamphundarna och sen lägga mig igen. Vaknade vid 15 tiden självmant, ställt larmet på 15.30.

Så här sitter jag nu, har skickat mail till sjömannen och så har jag snackat med syrran som har kamphundarna. Jag ska dit på middag ikväll innan jobbet och sen tar jag med kamphundarna så dom får hänga med mig och kollegan på jobbet i natt. Det kommer dom garanterat uppskatta, vi får väl se om jag blir galen för att dom inte ska sova som vanligt, utan för att som ska springa som galningar.

Blommande chiliplanta

 

Ser ni vad mina ögon skådar? Shit som denna chili planta växer. Den växer så det knakar och för ett par dagar sedan uppmärksammade jag ett gäng knoppar och tänkte att nu jädrar kanske det kommer chili. Men nu börjar den blomma och jag sköter plantan som ett litet barn, den verkar trivas i köksfönstret här i nya lägenheten, nu ska jag bara försöka fortsätta vårda den och se om jag kan lyckas få fram lite snopp-chilisar.

Nej nu ska jag skicka iväg ett mail till våran husvärd/vaktmästare, jag har lite jag vill att han ordnar under morgondagen.  Magen börjar kurra med så jag får väl packa ihop och göra mig klar för att dra till västra hamnen och mysa med syrran och kamphundarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 19 juli, 2015 at 17:01

    Kan man ta skott på den tro? Vill oxå ha snoppar i mitt fönster!

  • Reply Maggan 19 juli, 2015 at 18:35

    Du vet väl att hundar i vårdar håller på att bli allt vanligare? De upplivar de dementa och tröstar kroniskt sjuka barn. Fast nattetid är kanske inte riktigt bästa tiden…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.