Livsstil

Svullar helg, kamphundar på jobbet och ny vecka

Kamphundarna på jobbKamphundarna assisterar på jobbet i natt!

Äntligen har denna helgen nått sitt slut. Den här helgen har verkligen varit en svullarhelg. Jag fattar inte hur jag kunnat äta så mycket. Fantastiskt dåligt och stundtals funderade jag fan på om jag var skengravid med tanke på det konstanta suget efter sötsaker. Dessutom har det varit intag av alldeles för mycket laktos, så gumpalallan har fan inte mått bra!

Men nu är det en ny vecka och jag planerar att vara lite mer nyttig och även försöka klämma in ett par pass på gymmet, jag har ju gymmet 2 minuter från lägenheten så det är ju fan ingen undanflykt längre att det är för långt och att jag inte orkar gå.  Dessutom ska jag försöka klämma in att träffa lite vänner, har tvättid bokad på torsdag , jobb, skicka iväg en leverans med bröllopsfotografier och något som jag prioriterar är fan att hämta hem bananlådor så jag kan börja packa upp och få lite mer ordning i lägenheten, för nu är jag riktigt trött på det primitiva boendet och gläder mig oerhört tills sjömannen kommer hem så vi hjälps åt att få hem möblerna. Mest gläder jag mig tills sjömannen kommer hem!

I natt har jag dessutom assistenter. De 3 musketörerna, kamphundarna är med mig och jobbar i natt. Jag blir oerhört varm i hjärtat av att se att dessa 3 liven kan glädja andra människor så mycket, djur på arbetsplatser bör införas mer. Men lite jobbigt är det med Prada, hon löper och har en svullen fisk. Tidigare i dag när jag var och åt middag hos syrran och lyfter upp Prada så ser jag att hon har ett sår på fisken, ser ut som en blåsa, så hon piper och slickar sig en del, så henne får jag hålla koll på. Men inget allvarligt som det verkar, troligen har hon med sin svullna fisk bränt sig på en nässla eller något sånt. Men det är oerhört skönt att löptiden börjar nå sitt slut, för hon är jävligt gnällig vid löp och dessutom blir Chanel som en översexuell slyna och rider på Prada som en besatt.

Nej nu ska jag titta lite mer på chokladen som stod och väntade på mig här på jobbet, fantastiska Emelie hade köpt god choklad till mig och kollegan som tack för att vi hjälpte henne i helgen, Tusen tack Emelie.
Tjockisen i mig jublar, men jag ska försöka låta bli att äta dom i natt och fotografera de små godbitarna i morgon, för dom är fan nästan för fina för att äta men samtidigt dumt att låta dom ligga för länge så chokladen blir förstörd 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply JUNITJEJ 20 juli, 2015 at 10:40

  Så trevligt med kamphundar på jobbet! Hoppas inte d e andra blir rädda! 😉

  • Reply tommytott 20 juli, 2015 at 16:30

   Haha .. lite rädda blev dom allt !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.