Livsstil

Andra veckan på semestern

Andra veckan på semestern.

Jag har snart varit vaken i 2 timmar och har varit ute på en morgonpromenad med kamphunden i ett duggregnande Malmö. Det är väl ungefär så här min semester kommer se ut, regnet som sverige har längtat efter har kommit och verkar stanna hela min semester. Fantastiskt för många, mindre fantastiskt för mig men jag försöker att inte hänga läpp för det, utan jag försöker njuta av semestern.

I går kväll var en skit kväll, jag hade fruktansvärt ont i magen , huvudet och så detta väderomslag har fått värken att blomma ut. Denna sommaren med denna värme har verkligen varit helt underbar, ingen värk alls och jag har bara gått och väntat på att det ska smälla till och ja  – värken är värre än någonsin och just nu sätter den sig gärna på fotlederna och mina höfter. Förbannade jävla fibromyalgimonster.  Detta resulterar ju i att jag inte kan sova och när vi sa god natt i går så sa sjömannen, jag väcker dig efter att jag vaknat och varit ut med kamphunden.  Ingen risk sa jag, för jag är nog ute med henne långt innan dig.  Somnar sent och vaknar aptidigt, ingen sovmorgon denna semester inte.

Men jag försöker att inte hänga läpp för värken och att det inte är tropiska heta och strålande sol. Jag försöker njuta av ledighet vilket jag verkligen har behövt. Så här sitter jag nu med härlig musik som strömmar ur datorn och ska göra mig en latte, men först måste jag stänga dörren lite försiktigt in till sovrummet då mina hjärtan får sova vidare.

Måndag och dagens planer är inte många. Jag skulle verkligen behöva fixa nya glasögon med antireflexsbehandling men funderar på om det får vänta tills jag hittar ett par glasögon som jag vill ha och inte ta ett par nya för att jag var dumsnål när jag skaffade dom senaste. Vi ska eventuellt ut till Almåsa och hälsa på ett par vänner och så ska vi väl tvätta lite även i dag. Det blir nog någon spontanare med bilen oxå. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, vi har semester ( sjömannen har ledigt ) så vi gör det vi känner för och tar dagen som den kommer. Jag måste dock börja planera för att fotografera till ett samarbete som ska upp, men förhoppningsvis blir det sol i veckan så jag kan fixa det då – fotografierna blir så mycket bättre då!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.