Livsstil

Söndag , galna kamphundar och parkeringshelvete

DSC_6356

Som ni er så gick det sådär med att försöka få till ett fint foto på de små kamphundarna. Dessutom har någon av de 3 små söta liven ( jag behöver väl inte nämna namn för att ni ska förstå vem ) som hittat en pappersbit och haft massmord på söndagen till ära? Haha.  Jag lockade med godis, Gizmo skällde och Prada tycker bara jag tog lång tid på mig att ge godiset. Chanel ville bara upp i famnen och la öronen bakåt när hon inte fick busa och komma upp i famnen. Godiset fick dom oavsett.

Sovit som någon har slagit något hårt i huvudet på mig i dag. Jag fick köra runt i 20 jävla minuter i dag på morgonen och leta parkeringsplats.  Seriöst? Hur tänker folk ? Varför ska man parkera som en bunke nötter? En halv bil-längd lämnar man fram till nästa bil och tycker det är en perfekt parkering. Nötter.
Lacken hoppar inte över på din bil om du parkerar närmare och parkerar du närmare så fler får plats så hade du skonat mig från massa könsord. Men jag hittade tillslut en och fick komma hem de 3 lyckliga och nödiga bebisar.

Och eftersom ni är helt fantastiska och har spridit så mycket kärlek här i bloggen, på tommytott´s facebooksida och i inkorgen på mailen så tycker jag det är tid för en tävling. Det är ni värd och visst är ni tävlingssugna? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elin 18 oktober, 2015 at 16:43

  Jag tycker att de små “kamphundarna” såg helt underbara ut, supersöta! x) <3
  Trök med parkeringsletandet dock :/

 • Reply Maggan 18 oktober, 2015 at 17:27

  Gruppbilder är inte det lättaste när man har ett gäng minihuliganer!

  • Reply tommytott 18 oktober, 2015 at 17:58

   Verkligen inte! 😀

 • Reply Hurdler Kenning 4 november, 2015 at 23:42

  Good job!

  • Reply tommytott 4 november, 2015 at 23:47

   Thanks! 😀

 • Reply Hurdler Kenning 5 november, 2015 at 21:52

  hej hej

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.