Livsstil

Get up , dress up och le!

När man vaknar upp med ett leende.

Who dis? Vem är han den där obehagliga typen som sitter klädd som en människa med ett mentalt stört leendet på soffan med kaffe? Its me. Herregud vilken känsla att vakna upp utan huvudvärk, frossa och ont i halsen.  I dag vaknar jag upp med känslan att i dag ska mjukisbyxorna kastas i tvätten och jag ska försöka se lite fashionable ut. Även fast jag bara ska vara hemma och fortsätta kurera mig. Bara hostan som ska vräks från kroppen sen är jag redo för jobb och livet igen.

De senaste dagarna har jag och kamphunden legat i soffan mer eller mindre hela dagarna förutom kortare promenader i skitvädret. Vädret har verkligen inte varit uppiggande och även i dag regnar det, men det är helt klart ljusare ute vilket känns bra och att vi går mot rätt årstid. Med ljusare ute börjar jag och sjömannen dessutom att le stort, räkna ner och snart flyttar vi ut till vårat lilla paradis på jorden. Jag ser mycket fram emot att bo i stugan igen. Friheten.

Dagens to do:

-Svara på mail. Jag har lite mail att gå igenom och dessutom har det trillat in lite förfrågningar på instagram dm. Företag vill ha mig som ambassadör och majoriteten av företagen erbjuder mig en rabattkod på 50% och utan ekonomisk ersättning.  Svaret till dom är , jobbar du gratis? Dom flesta tackar för sig eller svarar inte alls. haha! Tack och lov.

– Ta tag i köket och ta tag i all tvätt som behöver vikas från i går. Herrehud, varför skjuter man upp detta ? Man lägger det på sängen , fåtöljen och med hopp om : Om jag lägger det här så har något jävla spöke tagit hand om det under natten och lagt det på sin plats. Det händer fan aldrig och ändå gör man om det varje gång.

– Jag ska klippa ner min monstera variegata totalt. Herregud vilken ångest men jag har skjutit upp detta så jävla länge. Förra sommaren fick den ohyra och bladen blev så jävla fula och nu är det tid att ta tag i detta, klippa ner den totalt och sätta massa stambitar på rotning. Detta gör ju att jag får fler monstera variegata, men herregud. Det känns som jag skändar själen haha!

Men först, fylla på glaset med mer kaffe. Ingen smakar bättre än dagens första kaffe. Eller nu ljuger jag väl? Men jag kan ju inte outa sjömannen så här i sociala medier, men hej .. kaffet var det ja 😉

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.